Bugün, Uşak Orman Müdürlüğü tarafından 1923 adet sedir ağacı fidanı Uşak halkına dağıtıldı. Ardından, 100. Yıl Cumhuriyet Ormanı'nın oluşturulacağı Kuyucak mevkiinde, 2 hektarlık alana 1923 sedir ağacı dikimi gerçekleştirildi.

'Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları' listesinde 5 isim Uşak'tan 'Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları' listesinde 5 isim Uşak'tan

Uşak Valisi Turan Ergün, Milletvekili İsmail Güneş, Belediye Başkanı Mehmet Çakın, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu, Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz, İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, lise ve anasınıfı öğrencileri, askerler ve jandarma ekipleri bu anlamlı etkinlikte yer aldı.

Vali Ergün ve Vekil Güneş, öğrencilerle birlikte fidanları toprağa dikerek ilk sulamayı gerçekleştirdi. Bu samimi anlar, birlikte yapılan çalışmanın özel anlarına dönüştü. Daha sonra, bulunan tüm ekipler birer fidan dikerek toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

Uşaklılar, Cumhuriyet Bayramı'nı fidanlarla taçlandırarak, gelecek nesillere yeşil bir miras bırakmanın gururunu yaşadılar. 

Muhabir: Seher ZEYBEK