Bir diğer önemli konuda; Latife Hanım Kız Yurdu ile Bir Eylül Yurdu arasıdaki yaklaşık 2 kilometrelik mesafenin halk otobüsleri ile taşama ücretinin 1 TL’den 2 TL’ye çıkarılması oldu.

Uşak 9. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı Kapılarını Açtı Uşak 9. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı Kapılarını Açtı

Uşak Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısı Huzurpark Belediye Meclis Salonunda yapıldı. Toplantıya AK Partili belediye Meclis Üyesi Mustafa Yıldız başkanlık etti. 

Gündemde bulunan çok önemli maddeler;  belediye 2024 yılı Performans Programının görüşülmesi,

Belediye 2024 Mali yılı ve izleyen iki yılın Gelir Gider Bütçesinin görüşülmesi,  Belediye 2024 Mali yılı Ücret Tarifesinin belirlenmesi

Merkez, Köme, İslice, Işık, Aybey ve Özdemir Mahallelerinde kentsel sit alanında yaklaşık 23 hektar alanda hazırlanan projeye yapılan 49 itirazın görüşülmesi gibi konular; oy birliği ile Plan ve Bütçe ve İmar Komisyonlarına havale edildi.

Şehir içerisinde bulunan tuvaletlerin 65 yaş üzeri vatandaşlara parasız olmasına oy birliği ile karar verildi.

Ayrıca, Uşak Üniversitesi Bir Eylül Kampüsü ile Latife Hanım Kız Yurdu arasında bulunan kısa mesafe toplu taşıma ücretinin 1 TL’den 2 TL’ye çıkarılması da oy birliği ile kabul edildi.

Belediye Meclis Başkan Vekili Mustafa Yıldız, Uşak belediye Meclisi kasım Ayı Toplantısı 2. Oturumunun 20 Kasım Pazartesi saat 15’de yapılmasına karar verildiğini belirterek oturumu sonlandırdı.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK