Trafik Dedektifleri Projesi kapsamında Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak Çocuk Trafik Eğitim Parkında anaokulu ve ilkokul grubu öğrencilere uygulamalı trafik eğitimi düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Fevzi Çakmak Mahallesi Kalfa Koruluğu yolu üzerinde bulunan Çocuk Trafik Eğitim Parkında anaokulu ve ilkokul grubu öğrencileri için hazırlanan bölümlerde trafik kuralları ve işaretleri konusunda bilgilendiriyor.

Eğitici görsel ve animasyonların ardından parkurdaki akülü araç veya bisikletlere binen öğrenciler, yapay cadde ve kavşaklarda trafik polisleri eşliğinde öğrendiklerini uygulamaya geçiriyor.

Uşak Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından il genelinde düzenlenen trafik eğitim programlarında geçen yıl olduğu gibi öğrenci, yetişkin olmak üzere yaklaşık 60 bin kişiye eğitim verilmesinin planlandığı öğrenildi.

Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK