Uşak’ta “Filistin’e destek Siyonizme Lanet Yürüyüşü” düzenlendi

Yurdun birçok noktasında olduğu gibi Uşak’ta da Filistin’e destek yürüyüşü düzenlendi.

Whatsapp Image 2024 08 04 At 01.38.25 (1)

 İsrail’in Gazze’de yaptığı katliamlara tepkiler bütün yurtta çığ gibi büyüyor. Yurdun dört bir yanında olduğu gibi Uşak’ta da Şehit İsmail Haniye’yi anmak ve Filistin’e destek için bini aşkın kişi sokağa döküldü. Düzenlenen protesto gösterisiyle İsrail’in katliamları kınandı.

Whatsapp Image 2024 08 04 At 01.38.26 (1)

Uşak Çarşamba pazarından 1000 TL’ye neler alınır? Uşak Çarşamba pazarından 1000 TL’ye neler alınır?

Uşak’ta düzenlenen yürüyüşe katılan; UŞAK İHH, Değişim Derneği, TÜGVA, Memur Sen, Eğitim-bir sen, Sağlık Sen, Diyanet Sen, İlim Yayma Cemiyeti, Birlik vakfı, UŞİMDER, CİHANNÜMA, İNSAN VE MEDENİYET HAREKETİ, ENSAR, Eğitime Destek Platformu, Peygamber Sevdalıları gibi sendika ve STK’lardan oluşan topluluğa AK Parti uşak İl teşkilatı ad büyük bir katılımla destek verdi.

Whatsapp Image 2024 08 04 At 01.38.26

Uşak’ta bini aşkın kişi Atapark çevresinde;ellerinde pankartlar ve “Dişe diş kana kan, intikam intikam, Siyonist ABD hesap verecek, cehenneme sürüleceksiniz sloganları atarak ve tekbir getirerek yürüyüşe geçti.

Whatsapp Image 2024 08 04 At 01.38.28 (1)

Atapark Miting alanında bir konuşma yapan Eğitim Bir Sen Uşak Şube Başkanı Bilal Kara; “Binlerce Kudüs yürekli kardeşimizle birlikte Filistin davasını ve Şehit İsmail Haniye'nin vasiyetini yüreklerimizde taşıyarak ATAPARK meydanını doldurduk.

Whatsapp Image 2024 08 04 At 01.38.27 (2)

Bugün atılan her bir adım Kudüs için, Mescid-i Aksa için, Gazze için, mazlum Filistin halkı için ve soykırıma uğrayan şehitlerimiz için atıldı.

Whatsapp Image 2024 08 04 At 01.38.27 (1)

Ey Filistin, biz seninleyiz! Bugün burada toplanan her bir kardeşimiz, dökülen mazlum kanlarının hesabını sormak için buradaydı. Özgür Filistin için yüreklerimizdeki ateşi bir kez daha harladık. 

Zalimler sanıyor ki Filistin’deki direniş ruhunu bitirebilecekler. Ama bilmiyorlar ki, Şeyh Yasinler, Yahya Ayaşlar, Heniye’ler asla tükenmez! Bir şehit gider, binlercesi gelir. Kudüs ve Mescid-i Aksa için yanan bu ateş, milyonların yüreğinde sonsuza dek yanacak. Bugün İstanbul’dan ve Türkiye'nin tüm şehirlerden yükselen ses, Filistin’in özgürlüğü için yankılanmaya devam edecek” dedi.

Filistin’e destek yürüyüşüne AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar, AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Altan Tufan gibi isimlerde katılarak destek verdi.

Muhabir: Salih KILINÇ