Gündemin nabzını tutan, sorulara yanıt arayan ve sorunları çözüm önerileriyle tartışan "3.2.1 Kayıt"programı Uşak'ta yayın hayatına başladı.

3.2.1 Kayıt

Uşak'ın ve Türkiye gündeminin nabzını tutan "3.2.1 Kayıt" programının Bayram Özel canlı 2. bölümü yayınlandı. Yeşil Sivaslı Gazetesi İnternet Haber Sitesi Muhabirleri Salih Kılınç ve Ece Yıldırım her hafta canlı yeni bölümleriyle 3,2,1 Kayıt programında Uşak'ın gündemini değerlendiriyor. Programı hazırlayan ve sunuculuğunu üstlenen Ece Yıldırım'a, yorumcu Salih Kılınç Eşlik ediyor. 36 yıllık gazeteci Salih Kılınç yorumlarıyla olayların perde arkasına ışık tutuyor.

Uşak'ta tarım ve hayvancılık faaliyetlerine denetim Uşak'ta tarım ve hayvancılık faaliyetlerine denetim

3.2.1 Kayıt (1)

21 Haziran Cuma günü Bayram Özel olarak yapılan canlı yayında, Uşak'ın çeşitli sorunları ikili tarafından ele alındı. Gündem konuları arasında yangınlar, acemi kasaplar, Millet Bahçesi otoparkı ve camisi, bayram kazaları, gizli cennet, Uşakspor ve Çarşamba pazarı yer aldı. Program boyunca yeri geldi tansiyon arttı, yeri geldi stüdyodan kahkaha sesleri yükseldi. Programın maskotu haline gelen kedi Diego ise sevimli halleriyle ekranlara geldi. 

Diego

İkili, "Her hafta, Uşak’ın dertlerini, sevinçlerini ve Türkiye gündeminde yankı bulan olayları masaya yatırıyoruz. Sizler için araştırıyor, sorguluyor ve tartışıyoruz. Güçlü fikirler, derin analizler ve samimi sohbetler burada buluşuyor.Gerçeklerin peşindeyiz, doğruların izindeyiz. Uşak’tan yükselen ses, Türkiye’nin dört bir yanına yayılıyor. Her hafta, her bölümde, daha aydınlık bir gelecek için birlikte düşünüyoruz." diyerek tüm Uşaklıları programı izlemeye davet etti. 

"3.2.1 Kayıt" programı her hafta Çarşamba günü saat: 21.30'da Facebook üzerinden canlı yayınlanıyor. 

Bayram Özel Programını izlemek isteyenler için; 

3,2,1 Kayıt Bayram Özel Yayını

Muhabir: Ece Yıldırım