Uşak'ta tarım ve hayvancılık faaliyetlerine denetim Uşak'ta tarım ve hayvancılık faaliyetlerine denetim

Okul yöneticileri ve öğretmenlerle tanışma, istişarelerde bulunmak, il çapında okullarda yürütülen projelerin değerlendirilmesi ve okullarda karşılaşılan problemleri çözüme kavuşturmak amacıyla gerçekleştirilen "Öğretmenler Odası Buluşmaları" olumlu geri dönüşlerle devam ediyor. İl Millî Eğitim Müdür Halil Yücel, “Öğretmenler Odası Buluşmaları" sırasında; okul idarecilerinden okulların genel durumu, ihtiyaçları,  Millî Eğitim Bakanlığı’nın 2023/28 nolu Genelgesi kapsamında yapılan çalışmalar ile sorun ve talepleri birlikte değerlendirerek çözüm ürettiklerini ifade etti.

Mavişehir Ilkokulu

Okul ziyaretleri sırasında öğrencilerin sınıf içi etkinliklerine de eşlik eden Müdür Halil Yücel, Öğretmenlerin öneri ve taleplerini dinledi. Mavişehir İlkokulu’nda Dilimizin Zenginlikleri Projesi, Kitap Okuma Kampanyası, TÜBİTAK Projeleri gibi pek çok proje öğretmenlerin üstün gayretleriyle başarıyla yürütülüyor.
Okul yöneticileri ve öğretmenlere başarılar dileyen Müdürü Yücel’in Mavişehir İlkokulunda gerçekleştirdiği ziyaret, okul yöneticileri ve öğretmenlerin görüş ve önerilerinin ele alınmasının ardından sona erdi.

Muhabir: Ece Yıldırım