TBMM AK Parti Grup Başkan Vekili Gül yarın Uşak’ta TBMM AK Parti Grup Başkan Vekili Gül yarın Uşak’ta

Dilan Demirel’in kaleminden, Yönetmen koltuğunda ise Murat Çidamlı’nın oturduğu Otoban Köpekleri adlı tiyatro oyunu Uşak’ta sahne alacak. Tek perdede 1 saat 20 dakika oynanacak olan oyunda, gelecekte dünyamızı sarsan bir felaket sonrası yaşananlar aktarılacak.

Trabzon Devlet Tiyatrosu oyuncularının sahneleyeceği Otoban Köpekleri Oyunu 21 Eylül Cumartesi günü Saat 20:00'da Atatürk Kültür Merkezi’nde sahne alacak.

Otoban Köpekleri̇ Ti̇yatro (1)

Oyuncu kadrosunda ise, Jess - Selin Poyraz, Hasi - Burhan Kurt, Hizmetli - Volkan Satır, Birinci Görevli -  Ayşe Natır, İkinci Görevli - Bedirhan Arpacı,Üçüncü Görevli / Doktor Selin Karayağız, Ruki - Yasemin Nalçacıoğlu, Cihaz (Ses) Murat Çidamlı, Spiker (Video) Ceyhun Gen, Çocuk (Video) Deniz Gen yer alıyor.

Otoban Köpekleri̇ Ti̇yatro

Oyunun konusu ise, Jess ve Hasi çifti, gelecekte dünyamızı sarsan bir felaket sonrası var olacak, hayali bir zamandaki "Özgürlük Ülkesi"nin üst düzey, normal ve iyi vatandaşlarıdır. Yaşamlarını böylesine örnek vatandaşlar olarak sürdürdükleri için, yaşadıkları o düzende, her vatandaşa verilmeyen çocuk yapma hakkına bile sahiptirler. Gelgelelim, her zaman ayrıcalıklı olanaklara sahip olduklarına inanan bu mutlu çiftin hayatı, bir gün aniden altüst olur. Jess, yaşadığı mutlu hayali hayattan, gerçekliğin kabusuna uyanır. Acaba yaşadıkları üst düzey hayat, tamamen bir kurmacadan mı ibarettir? Özgürlük Ülkesi’nin vahşi sınırlarında yaşayan tehlikeli, “Otoban Köpekleri” adı verilen insanlar, acaba kimlerdir?

Bilet fiyatları ise öğrenci 30 TL, sivil 45 TL olarak belirlendi.

Muhabir: Ece Yıldırım