Uşak Valisi Ergün'ün Ahilik Haftası Mesajı Uşak Valisi Ergün'ün Ahilik Haftası Mesajı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in kurultayda; 31 yerel seçimlerinde partisinin adaylarını üyelerin belirleyeceğini sözünü vermesine  rağmen seçimlere az bir zaman kaldığı için sürenin yetmeyeceğini belirtmişti.

CHP Genel Merkezi, üyelerin sandığıa giderek aday belirleme işini örgütlerin inisiyatifine bıraktı.

CHP Sivaslı İlçe Başkanı Mahir Yaşar, “Ben Sivaslı İlçe başkanlığına aday olduğumda ne olursa olsun ilçemde belediye, milletvekili, belediye ve il genel meclisi ne aday olursa olsun, üyeler sandıkla belirleyecek diye söz vermiştim.

Şimdi sözümü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. CHP Sivaslı İlçe Örgütü olarak 24 Aralık tarihinde ilçemizde kayıtlı olan 1150 civarında üyemizin önüne sandık koyuyoruz. Sivaslı Belediye Başkanı, belediye meclisi ve il genel meclisi adaylarını üyelerimiz belirleyecek dedi.

Sivaslı ilçesine bağlı Pınarbaşı, Selçikler ve Tatar beldelerinde belediye başkan adaylarının genel merkez tarafından belirlenmesi konusuna da açıklık getiren Yaşar, “Bu beldemizde adaylarımız tekti. Başka aday olmadığı için bu değrli isimler genel merkezimizden doğrudan aday oldu” bilgisini verdi.

412082244 7106507916037209 8959916464858117372 N

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK