Uşak’ta son bir yılda, Milli Eğitim, Sağlık, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü gibi birçok müdürlükler değişti. Bu değişiklere üç halka daha eklendi.

İlimizde 6 yıldır görev yapan İl Göç Müdürü Hakan Gündüz, bakanlık talimatıyla koltuğunu Aydın’dan gelen Soner Koç’a devretti.

Zafer Kalkınma Ajansı Uşak İl Koordinatörü olarak bu yaklaşık 10 yıldır hizmet veren Mehmet Tekeli’de bu görevden ayrıldı. Tekeli’nin kurum değişikliği yaptığı ve Ankara Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi’ne geçtiği belirtildi.

Uşak camilerinde “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” anlatılıyor Uşak camilerinde “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” anlatılıyor

Uşak’ta tam bir yıldır Orman İşletme Müdürü görev yapan Uğur Sahin’in Kastamonu’ya tayin olduğu yerine de Balıkesir Edremit’ten Mustafa Dağıstanlı geldiği öğrenildi.

Vali Dr. Turan Ergün, İlimizdeki görev sürelerini tamamlayan Zafer Kalkınma Ajansı İl Koordinatörü Mehmet Tekeli ile Orman İşletme Müdürü Uğur Şahin’i ve görevlerine yeni başlayan Orman İşletme Müdürü Mustafa Dağıstanlı ile İl Göç Müdürü Soner Koç’u makamında kabul etti.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK