Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) 2023 yılının ikinci müşterek meslek komite ve aylık olağan meclis toplantısı UTSO Meclis, Meslek Komite Üyeleri, Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu Üyelerinin katılımıyla oda hizmet binasında gerçekleştirildi.

UTSO Meclis Başkanı Osman Çalıkuş başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında, meclis gündem maddeleri görüşüldü.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, oda faaliyetlerini özetleyen bir sunum gerçekleştirdi.

Uşak 9. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı Kapılarını Açtı Uşak 9. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı Kapılarını Açtı

Kandemir’in konuşmasının ardından Cumhuriyetin 100. Yılı bir kez daha coşku ile kutlandı. 100. Yıl pastasını da Kandemir, UTSO Yönetim Kurulu üyeleri; Mine Kuzubaşıoğlu Özdemir, Kamil Karaman ve Eximbank Ege Bölge Müdürü Gülom Timurhan birlikte kesti.

Toplantı hakkında bilgi veren UTSO Meclis Başkanı Osman Çalıkuş, “Ekim ayı müşterek meslek komite toplantımızı meclis, meslek komite, kadın girişimciler ve genç girişimciler kurulları üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

Toplantımızın olağan gündem maddelerinden sonra Cumhuriyetimizin 100.yılını bir kez daha coşku ile kutladık.

Ayrıca toplantımıza katılan Eximbank Ege Bölge Müdürü Gülom Timurhan ve beraberindeki ekibe bilgilendirmeleri için çok teşekkür ederim” dedi.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK