Yerel demokrasimizin en eski örneğini temsil eden muhtarlığın toplum yaşamımızın en önemli yapı taşlarından olduğuna vurgu yapan Ergün; “Yerel, sadece demokraside değil ekonomik kalkınmada da çok önemli bir yer tutmaktadır. Bu yüzden muhtarlık, insan ve hizmet odaklı anlayışı ile halkımızın her anlamda refah seviyesini yükseltme ve yaşam kalitesini artırma noktasında vazgeçilmez bir öneme sahiptir.

Kalkınmayı bir bütün olarak her boyutta sağlamanın yolu, ülkemizin her köşesine dokunmak, her meselesine ortak bir çabayla çözüm getirmektir. Üstlendiği görev ve sorumluluk ile vatandaşımız nezdinde çalınacak ilk kapılardan biri olan muhtarlarımız, görev yaptıkları mahalleleri ve köyleri; sosyal, ekonomik ve kültürel yönden en iyi tanıyan kişiler olarak vatandaşlarımıza hizmetlerin götürülmesi noktasında en büyük yardımcılarımızdır.

Uşak Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi “İlahiyat Fakültesi” oldu Uşak Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi “İlahiyat Fakültesi” oldu

Böylesine önemli görevler üstlenen, demokrasimizin temel taşı tüm Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor, çalışmalarında başarılar temenni ediyor, sağlık ve esenlikler diliyorum” dedi.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK