Volkan ve Zeynep Demirel'in 14 Yıllık Evliliği Son Buluyor: Ayrılık Kararı Alındı

Ünlü futbolcu Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel, 14 yıllık evliliklerine son verme kararı aldılar. 2009 Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci olan Zeynep Demirel ile Türkiye milli takımının eski kalecisi Volkan Demirel, 2010 yılında dünya evine girmiş ve iki çocukları olmuştu.

Volkan ve Zeynep Demirel'in evliliği, toplum tarafından örnek bir çift olarak görülüyordu. Şubat 2014'te Yade ve Ağustos 2017'de Yeda isimli kızlarını kucaklarına alan çift, uzun yıllar boyunca birlikte mutlu bir hayat sürdürdü.

Uşak’ta Buggy araçları vatandaşlara hizmet ediyor Uşak’ta Buggy araçları vatandaşlara hizmet ediyor

Ancak, Sabah gazetesinin köşe yazarı Bülent Cankurt'un iddialarına göre, ünlü çiftin mutlu evliliğine nazar değdi. Zeynep Demirel, daha önce boşanma kararı almasına rağmen Hatay depremi gibi acil bir durum nedeniyle bu kararını ertelemişti. Ancak bu kez kararlı olan Zeynep Demirel, boşanma işlemlerini başlattı.

Atakaş Hatayspor'un eski teknik direktörü Volkan Demirel ile eşi Zeynep Demirel'in boşanma kararı, kamuoyunda şaşkınlık yarattı. Uzun yıllar süren birlikteliklerini noktalama kararı alan çiftin, yaşadıkları zorlu sürecin etkisiyle bu kararı aldıkları belirtiliyor.

Volkan ve Zeynep Demirel'in boşanma süreci, tarafların özel hayatlarına dair detayları gizli tutmaları nedeniyle kamuoyunda merakla takip ediliyor. Ancak çiftin, çocukları ve gelecekleriyle ilgili aldıkları kararlar da önem taşıyor.

Volkan ve Zeynep Demirel'in boşanma kararı, futbol camiası ve geniş kitleler tarafından üzüntüyle karşılandı. Ancak her iki tarafın da bu kararı alırken üzerinde düşündükleri ve en doğru kararı vermeye çalıştıkları belirtiliyor.

Kaynak: Haber Merkezi