Uşak Belediye Başkanı seçildiği takdirde Uşak’ın her türlü sorunan çözüm bulmak için paln ve projeleri olduğunu kaydeden Yalım, Uşak’ı arapsaçına dönen trafiği ve otopark sıkıntısına çözüm için hazırladığı projeyi kamuoyu ile paylaştı.

Kendisi de daha çok ulaşım sektöründe faaliyet gösteren Yalım bu konuyu en iyi bilenlerden biri olarak çözüm önerileri hazırladığını belirtti.

Yalımtır (2)

Uşak’ta siber suçlardan aranan 1 kişi tutuklandı Uşak’ta siber suçlardan aranan 1 kişi tutuklandı

Yalım; “Minibüs ve otobüs duraklarına yasak park edilmesini önleyerek hızlı trafik akışını sağlayıp, hem araçların yakıt tüketimini düşüreceğiz, hem de ulaşımda geçen zaman kayıplarını önleyeceğiz.

İsmet Paşa Caddesinde yürümekte zorlanan ve küçük çocukları olan vatandaşlarımız için ve iş yerlerine yüklerini taşımak zorunda olan vatandaşlarımız için akülü 10 yolcu kapasiteli ve yük taşıyabilen arabalar ile gün boyu karşılıklı seferler yapacağız. Böylelikle bu mağduriyet önlenmiş olacak.

 'Rantsal Dönüşüm değil, Yerinde Kentsel Dönüşüm' yaparak depreme dirençli bir Uşak oluşumunu; halkımız ile dayanışma içerisinde, kimseyi üzmeden ve mağdur etmeden yapacağız. Göreceksiniz ben ve profesyonel ekibim ile çok çalışıp, çok güzel işler yapacağız” dedi.

Yalımtır (1)

Muhabir: SALİH KILINÇ