Türk televizyon ve sinema dünyasının başarılı isimlerinden Gökçe Bahadır, 9 Kasım 1981 tarihinde İstanbul'da doğdu. Liseden mezun olduktan sonra Akademi İstanbul’da radyo ve televizyonculuk eğitimi aldı ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Eğitim sürecinde Fenerbahçe FM'de radyo programı sundu ve mezuniyet sonrası medya dünyasında adını duyurdu. Best TV'de VJ’lik yaptıktan sonra Show TV’de yayımlanan “Sinyal” programının sunuculuğunu üstlendi.

Gökçe Bahadır, televizyon kariyerine dizilerdeki rolü ile hızlı bir giriş yaptı. "Tatlı Hayat", "Beşik Kertmesi" ve "Mühürlü Güller" gibi projelerde bölüm oyunculuğu yaptı. Ancak, "Hayat Bilgisi" dizisinde canlandırdığı “Törpü” karakteri ile geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. Bahadır, ardından Digiturk’te “JoJo” adlı çocuk programının sunuculuğunu yaptı ve “Yaprak Dökümü” dizisinde Leyla karakteri ile büyük beğeni topladı.

Kanal D’de yayımlanan “Kayıp Şehir” dizisindeki başarılı performansı ile ödüller kazanan Bahadır, “Aramızda Kalsın” ve “Hatırla Gönül” dizilerinde de dikkat çekici roller üstlendi. 2017 yılında Kanal D’de yayınlanan “Adı Efsane” dizisinde başrol oynadı ve 20. bölümde diziden ayrıldı. Ardından, Star TV’de yayınlanan “Ufak Tefek Cinayetler” dizisinde jinekolog Oya Toksöz karakterini canlandırdı. 2021 yılında, “Kulüp” internet dizisinde Matilda karakterini ve 2021-2022 yıllarında FOX’ta yayımlanan “Evlilik Hakkında Her Şey” dizisinde Avukat Azra karakterini başarıyla canlandırdı.

Dilan Polat; " Bugün Kavuşma Günü" Dilan Polat; " Bugün Kavuşma Günü"

Özel hayatında da dikkat çeken Bahadır, 22 Temmuz 2011 tarihinde Kemal Sunal’ın oğlu oyuncu ve sunucu Ali Sunal ile evlendi. Çift, 23 Şubat 2012 tarihinde boşandı. Daha sonra, 25 Şubat 2022 tarihinde müzisyen Emir Ersoy ile ikinci evliliğini gerçekleştirdi.

Gökçe Bahadır’ın kariyerindeki başarıları ve özel hayatı, medya dünyasında sıkça gündeme gelmeye devam ediyor.

Kaynak: Bülten