Yaşamak Güzel Şey Filmi İzleyicileri Büyüledi: Oyuncular ve Konusu Merak Ediliyor!

Müfit Can Saçıntı'nın senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği, başrollerini Yasemin Conka ve Zihni Göktay'ın paylaştığı "Yaşamak Güzel Şey" filmi, 11 Ocak Perşembe akşamı televizyon izleyicisiyle buluştu. Sinemaseverlerin ve film meraklılarının heyecanla beklediği yapım, 2017 yılında vizyona girmişti ve büyük ilgi görmüştü.

Murat Kekilli Cuma gecesi Bursalılarla buluşacak Murat Kekilli Cuma gecesi Bursalılarla buluşacak

Yaşamak Güzel Şey 2

Film Konusu: Film, hayatı boyunca zorlu koşullara boyun eğmiş, haklarına sahip çıkamamış ve pısırık bir adam olan Müfit'in hikayesini anlatıyor. Ancak bir talihsiz olayın ardından başkaldıran Müfit, bir anti kahramana dönüşerek hayatın güzelliklerini keşfetmeye başlıyor. Bu dönüşümle birlikte komik ve sürükleyici olaylar zinciri başlıyor.

Yaşamak Güzel Şey 1

Oyuncu Kadrosu: Filmde başrolü üstlenen Müfit Can Saçıntı'ya, Yasemin Conka ve Zihni Göktay eşlik ediyor. Oyuncu kadrosunda Ayşegül Atik, Günay Karacaoğlu, Reha Özcan, Renan Bilek, Onur Dilber, Merve Hazer, Bahar Süer, Fulden Akyürek, Nihan Tarhan, Nihan Taşyürek, Ali Çoban, Fatih Koyunoğlu gibi deneyimli isimler de bulunuyor.

Film, komedi türündeki ilgi çekici senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Yaşamak Güzel Şey, Türk televizyon izleyicilerine keyifli bir akşam sunmaya devam edecek.

Editör: Seher ZEYBEK