Okul idaresi ve öğretmenlerle bir araya gelen İl Müdürü Halil Yücel okulda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra öğrencilerle buluştu. 7 Ekim 2023 tarihinde Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Halil Yücel Uşak'ta tanışma turlarına başladı. 

Halil Yücel Kimdir?

Uşak'ta tarım ve hayvancılık faaliyetlerine denetim Uşak'ta tarım ve hayvancılık faaliyetlerine denetim

Eğitim serüvenine Reşadiye'de başlayan Halil Yücel, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2000 yılında Reşadiye Bereketli İlköğretim Okulu'nda Türkçe öğretmeni olarak göreve başladıktan sonra, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak farklı bölgelerde görev yaptı. Bu süreçte okul müdür yardımcılığı, okul müdürlüğü, şube müdür vekilliği gibi önemli görevler üstlendi.

Halil Yücel, eğitim alanındaki yetkinliklerini daha da artırmak amacıyla İstanbul Büyükşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Şube Müdürlüğü görevini üstlendi ve İstanbul Gelişim Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Bölümünde Yüksek Lisansını tamamladı.

Geçmiş yıllarda İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Yücel, 2022 yılında Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanarak önemli bir görevi üstlendi. Ancak, 11 Mart 2023 tarihinde İzmir'e geri dönerek İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı olarak görevine devam etti.

Son olarak, 7 Ekim 2023 tarihi itibarıyla Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini üstlendi. Halil Yücel, evli ve 2 çocuk babasıdır. 

(SALİH KILINÇ/ HABER)

Editör: Seher ZEYBEK