Halk arasında Ziraat Bankası aralığı olarak bilinen Hakkı Yağcı Caddesi  ve Garanti Bankası aralığı olarak bilinen Dere sokakların, yaklaşık 10 gün önce İl Trafik komisyonu kararıyla araç trafiğine kapatılmasına burada işyeri bulunan esnaflar tepki gösterdi.

CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba’da bir açıklama yaparak bu sokakların tekrar araç trafiğine açılmasını istedi. Karaoba yaptığı açıklamada; “Uşaklıların çok iyi bildiği, tabela değeri en yüksek caddelerden birisi olan Hakkı yağcı caddesi girişindeyiz. Bilindiği üzere Dere Sokaktan gelen araçlar Hakkı Yağcı Caddesine girerek yoluna devam ediyordu. Bu caddemiz aynı zamanda tabela değer en yüksek caddelerden birisidir.

Uşak il Trafik Komisyonu bir karar almış ve bu caddeyi araç trafiğine kapatmış. Bu yüzden cadde esnafı oldukça dertli. Buradaki esnafa sordular mı bilmiyorum. Ama bütün aldıkları kararı vatandaşa sormadan alıyorlar. Bu caddeyi kapatmanın amacını hiçbir vatandaşımız anlamış değil.

Buradan Sayın Valime, Sayın Belediye Başkanıma ve İl Trafik Komisyonuna sesleniyorum. Bu caddeyi esnafla konuşmadan kapatmanız doğru değil. Bir an önce açmanızı talep ediyorum.  Ekonomik sıkıntı almış başını gidiyor. Siz burada caddeyi trafiğe kapatıyorsunuz.

Uşak’ta Ağustos ayında satılan konut sayısı açıklandı Uşak’ta Ağustos ayında satılan konut sayısı açıklandı

Burası aynı zamanda İsmetpaşa Caddesinin iki yakasını birleştiren tek geçiş yeriydi.  Şimdi araçlar ta eski emniyet binasının oradan dolaşarak buraya gelebilecek.

Sayın Valim lütfen aldığınız bu kararı yeniden gözden geçiriniz” deid.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK