Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi doğrultusunda gerçekleşen son atamalarla birlikte, Yavuz Selim Kıran Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı, Abdulkadir Polat Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Oldu

Önceki Görevleri: Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı Öncesi Çalıştığı Kurumlar

Ünlü oyuncu İrem Sak’ın babası hayatını kaybetti Ünlü oyuncu İrem Sak’ın babası hayatını kaybetti

Veysel Tiryaki'nin Yerine Atandı: Belediye Başkanlığı Adaylığı Sebebiyle Ayrılan Tiryaki'nin Görevini Devraldı

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi doğrultusunda gerçekleşen son atamalarla birlikte, Tarım ve Orman Bakanlığı'nda yeni bir isim göreve başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Yardımcılığı'na Yavuz Selim Kıran atanırken, Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevine ise Abdulkadir Polat getirildi.

Devlet Denetleme Kurulu üyesi olarak görev yapan Abdulkadir Polat, bu yeni görevine atanarak Tarım ve Orman Bakanlığı'nda önemli bir sorumluluk üstlendi. Ancak, internet üzerinde Abdulkadir Polat'ın yaşına dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır, bu konu merak konusu olmayı sürdürmektedir.

Kahramanmaraşlı olan Abdulkadir Polat'ın doğum yeri ve asıl memleketi de bilinmezliğini koruyor. Ayrıca, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevinden önce hangi kurumlarda çalıştığı da dikkat çekiyor. Polat'ın daha önce Devlet Denetleme Kurulu üyesi olarak görev aldığı ve Tarım ve Orman Bakanlığı'nda, belediye başkanlığı adaylığı sebebiyle ayrılan Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki'nin yerine atanmış olduğu bilinmektedir.

Yeni göreviyle ilgili beklentiler yüksek olan Abdulkadir Polat, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevine atanmasının ardından sektördeki çalışmalarına hızla başlamış durumda.

Kaynak: HABER MERKEZİ