Miss Turkey Güzeli idil Bilgen Kimdir? Kaç Yaşında ,Nereli Miss Turkey Güzeli idil Bilgen Kimdir? Kaç Yaşında ,Nereli

Canlı yayında yaşadığı talihsiz olayın ardından sosyal medyada gündem olan Cansu Canan Özgen'in kim olduğu ve özel hayatına dair bilgiler merak konusu oldu. İşte Cansu Canan Özgen'in hayatına dair detaylar

Cansu Canan Özgen Kimdir 3

Cansu Canan Özgen, 23 Eylül 1989 tarihinde İstanbul'da doğdu. Lise eğitimini Bayrampaşa Anadolu Lisesi'nde tamamladıktan sonra, İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Gazetecilik kariyerine adım atan Özgen, staj döneminde beş hafta boyunca kömür madeninde çalışarak yeraltındaki işçilerle bir araya geldi.

Cansu Canan Özgen Kimdir 2

Dialog İletişim Spikerlik-Sunuculuk kursunu tamamlayan Cansu Canan Özgen, Beşiktaş TV'de stajyer olarak görev aldı ve ekran önüne geçti. Beşiktaşlı olduğunu belirten Özgen, uzun bir süre BJK TV'de çalıştı. 2012 yılında Habertürk'te gece spikeri aranması üzerine gece spikerliği yaparak sabahları okula devam etti.

Gazetecilik kariyerine devam eden Özgen, "Öteki Gündem" programını sunarak izleyiciyle buluştu. Ancak daha sonra bu kanalla yollarını ayırdı ve "Gündem Dışı" programıyla televizyon ekranlarına geri döndü. Cansu Canan Özgen'in eşi ise Talha Uğurluel'dir.

Cansu Canan Özgen Kimdir 1

Cansu Canan Özgen'in özel hayatı da dikkat çekiyor. Gündem Dışı programıyla televizyon kariyerine devam eden Özgen, Talha Uğurluel ile evlidir. Bu bilgiler, Cansu Canan Özgen'in yaşamı ve kariyeri hakkında genel bir bakış sunmaktadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ