Miss Turkey Güzeli idil Bilgen Kimdir? Kaç Yaşında ,Nereli Miss Turkey Güzeli idil Bilgen Kimdir? Kaç Yaşında ,Nereli

Televizyon ekranlarının yeni dizisi "Aşka Düşman", 4 Ocak akşamı Tv8 ekranlarında seyircisiyle buluştu. Dizide, dikkat çeken karakterlerden biri olan Doktor Uygar'ı canlandıran Cem Yiğit Üzümoğlu, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. İşte, genç yetenek Cem Yiğit Üzümoğlu'nun biyografisi ve kariyerinden kesitler.

Cem Yiğit Üzümoğlu, 1 Mart 1994 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Oyunculuk kariyerine Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü'nden mezun olarak adım atmıştır. Mezuniyetinin ardından Hindistan ve Polonya'da fiziksel tiyatro ve modern dans alanında eğitimler almıştır.

Cem Yiğit Üzümcüoğlu3

Genç oyuncu, sahne deneyimini birçok tiyatro oyununda kazanmıştır. Nisan 2017'de, "Troas" ile sergilediği performansıyla 21. Afife Tiyatro Ödülleri'nde "Yılın En Başarılı Genç Kuşak Sanatçısı Ödülü"ne layık görülmüştür. Cem Yiğit Üzümoğlu, 2018 yılında "Troas" ve "Kalp" oyunlarıyla tiyatro sahnesinde adını duyurmuş, 2019'da ise İbrahim Çiçek'in yönettiği "Evlat" adlı oyunla başarılı bir performans sergilemiştir.

Cem Yiğit Üzümcüoğlu2

Cem Yiğit Üzümoğlu'nun oyunculuk yeteneği ve sahne deneyimi, Aşka Düşman dizisindeki Doktor Uygar karakterine getirdiği etkileyici performansla bir kez daha izleyicileri kendine hayran bırakıyor. Genç oyuncunun kariyerindeki başarı grafiği, gelecekte de adından sıkça söz ettireceğinin sinyallerini veriyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ