Cumhuriyet Haberleri

Cumhuriyet haberleri ve güncel Cumhuriyet gelişmeleri, Cumhuriyet ile ilgili tüm video, Cumhuriyet fotoğrafları ve Cumhuriyet haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, bugünlerde Uşak merkezde bulunan Cumhuriyet Mahallesinde çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak Cumhuriyet, Yeşil Karaağaç ve İkisaray mahallelerinde 09.00'a elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkezinde bulunan iki mahalleye elektrik verilemeyeceğini açıkladı.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkezde 2 mahalle ve 3 ilçeye bağlı yerleşim alanlarında elektrik kesintisi yaşanacağını açıkladı.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkez Cumhuriyet ve Mehmet Akif Ersoy mahallelerinde gün boyu elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, ayarın Uşak merkezin 4 mahallesi ve Ulubey ilçesinde gün boyu elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkezde bir mahallede ve Karahallı ilçesinde elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın İslice ve Cumhuriyet mahalleleri ile Banaz, Karahallı ve Sivaslı ilçelerine elektrik verilmeyeceğini duyurdu.

Genel

ÇANAKKALE SAVAŞI'NDA BALKANLAR, SUUDİ ARABİSTAN, SURİYE, FİLİSTİN, İRAN, IRAK, AZERBAYCAN VE AFGANİSTAN'DAN GELEN ASKERLERİN DE MÜCADELE ETTİĞİNE DİKKAT ÇEKEN CUMHURİYET...

Politika

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, 31 MART YEREL SEÇİM ÇALIŞMALARI ÇERÇEVESİNDE GELDİĞİ KONYA'DA KILIÇARSLAN KENT MEYDANI'NDA AK PARTİ KONYA İL BAŞKANLIĞI...

Genel

ATATÜRK’ÜN MERSİN’E GELİŞİNİN 101’İNCİ YIL DÖNÜMÜ, CUMHURİYET MEYDANINDA DÜZENLENEN TÖRENLE KUTLANDI.

Genel

TALAS BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA YALÇIN TARAFINDAN 9 OCAK’TA AÇILIŞI YAPILARAK İLÇEYE KAZANDIRILAN “ÇANAKKALE’DEN CUMHURİYET’E 100. YIL MÜZESİ”NE ADETA ZİYARETÇİ AKINI...

Gündem

Cumhuriyet, Güvenlik ve Jandarma Temalı Resim Yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri dağıtıldı.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ bakım onarım çalışmaları nedeniyle yarın Merkez Kemalöz ve Cumhuriyet Mahallelerinde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle yarın gün boyunca Uşak merkezde birçok mahalleye elektrik verilmeyeceğini açıkladı.

Gündem

Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi Uşak’ta.

Gündem

Çanakkale Savaşları Mobil Müzesinin rotası Sivaslı.

Eğitim

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ TARAFINDAN “SAĞLIK TURİZMİ ZİRVESİ” DÜZENLENDİ. SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ “ SAĞLIK TURİZMİ...

Eğitim

Uşak Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi tarafından “100. Yılında Cumhuriyet ve Gençlik” adlı panel gerçekleştirildi.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ bakım onarım çalışmaları nedeniyle yarın Fatih, Cumhuriyet, Kuyucak Mahallerinde kesinti yapılacağını duyurdu.

Gündem

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Eğitim

Uşak Üniversitesi Cumhuriyetin 100. Yılı anısına26 Ekim Hasta Hakları Günü dolayısıyla Diş Hekimliği Fakültesi tarafından bir dizi etkinlik düzenlendi.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle yarın Aybey, Cumhuriyet, Fatih mahallelerine bir süre elektrik verilmeyeceğini duyurdu.

Gündem

Yurdumuzun kurtarıcısı ce Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ne büyük bir devlet adamı ve lider olduğunu gösteren ve...

Gündem

Bu yıl 29 Ekim tarihinde 100. Yılını kutlayacağımız Cumhuriyet bayramının Uşak’ta coşku ile toplanması için hazırlıklar başladı.