Fabrika Haberleri

Fabrika haberleri ve güncel Fabrika gelişmeleri, Fabrika ile ilgili tüm video, Fabrika fotoğrafları ve Fabrika haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Genel
Genel

MUTFAK MOBİLYALARI ÜRETEN FABRİKANIN BAHÇE KISMINDA ÇIKAN YANGIN KORKUTTU.

Asayiş

SAMSUN’DA DAHA ÖNCE DE ALEVLERE TESLİM OLAN SOĞUTMA FABRİKASI, BAKIM-ONARIM ÇALIŞMALARI ESNASINDA TEKRAR YANMAYA BAŞLAYINCA EKİPLER SEFERBER OLDU.

Genel

Deri ve Karma Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikaların boşalttığı zehirli atıklar yüzünden adeta can çekişiyor

BURSA

TÜRKİYE’NİN ÖNEMLİ SANAYİ ŞEHİRLERİNDEN BİRİ OLAN BURSA’DA FABRİKA BACALARINDAN ÇIKAN DUMANLAR ADETA HİROŞİMA’YI ANDIRDI.

Asayiş

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, otomotiv yedek parça fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Asayiş

KOCAELİ’NİN KARTEPE İLÇESİNDE FAALİYET GÖSTEREN FEDERAL MOGUL FABRİKASINDA KADIN İŞÇİLERİN SOYUNMA KABİNİNDE KAMERA BULDU.

Sağlık

Çölyak Vakfı tarafından Dr Schär Türkiye’nin desteği ile Ankara’da gerçekleştirilen Glutensiz Gala Yemeği, çölyaklılar ile ilgili farkındalığı artırmak ve çözüm...

Asayiş

KONYA'DA ETKİLİ OLAN RÜZGAR FIRTINASI NEDENİYLE BİR FABRİKANIN ÇATISI UÇTU, KENT MERKEZİNDE BİR ÇOK NOKTADA AĞAÇLAR DEVRİLDİ.

Asayiş

SAMSUN'DA ÇALIŞTIĞI FABRİKADA ÜZERİNE KAUÇUK ENJEKSİYON MAKİNESİNİN PLAKASI DÜŞEN HİDAYET ÖZER (30) TEDAVİ ALTINA ALINDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ.

Asayiş

TÜRKİYE’NİN EFSANE DİZİLERİNDEN BİRİ OLAN KURTLAR VADİSİ DİZİSİNDE POLAT ALEMDAR KARAKTERİNE HAYAT VEREN NECATİ ŞAŞMAZ’IN, BOLU’NUN GEREDE İLÇESİNDE BULUNAN FABRİKASI’NDA...

Genel

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde bulunan alüminyum fabrikasında meydana gelen iş kazasında bir işçi yaralandı.

Asayiş

REHİNE OLAYININ YAŞANDIĞI FABRİKA HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Gündem

Uşak Tekstil OSB İtfaiye Müdürlüğü, yangın önlemleri kapsamında bölgedeki fabrikaları tek tek denetliyor.

Asayiş

ADANA’DA SASA POLYESTER FABRİKASINDA BİR İŞÇİ TRAKTÖR VE TANKER ARASINDA BULUNAN ŞAFT KISMINI KOLUNUN KAPTIRDI. İŞÇİ FECİ KAZADA KOLUNU KAYBETTİ.

Gündem

Eski Tabakhanelerin bulunduğu Çanlı mevkiinde faaliyet gösteren bir karnet fabrikasında akşam saatlerinde yangın çıktı. Ölen ya da yaralananın olmadığı öğrenilen...