Uşak basketbol Haberleri

uşak basketbol haberleri ve güncel uşak basketbol gelişmeleri, uşak basketbol ile ilgili tüm video, uşak basketbol fotoğrafları ve uşak basketbol haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Genel

Türkiye Basketbol Federasyonu 2. Lig A Grubu'nda yer alan İlkler Şehri Uşak, eşleştiği Teşvikiye takımı ile Play-Off karşılaşmalarının 3'üncüsüne çıktı.

Genel

Türkiye Basketbol Federasyonu 2. Lig A Grubu'nda yer alan İlkler Şehri Uşak, eşleştiği Teşvikiye takımı ile Play-Off karşılaşmalarının 3'üncüsüne çıkacak.

Gündem

İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı, heyecanla beklenen sezonun açılış maçına çıkmaya hazırlanıyor.

Gündem

İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı , evinde Net Değerlendirme Mavi Birlik'e 71-75 mağlup olarak galibiyet hasretini sürdürdü.

Gündem

İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı, Adana Sertaç'ı Mağlup Ederek Galibiyet Serisini Sürdürdü

Gündem

İlkler Şehri Uşak basketbol takımı Uşaklı taraftarlarından destek bekliyor.

Gündem

Türkiye Basketbol Federasyonu 2. Lig A Grubu'nda mücadele eden İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı, 7. Hafta müsabakasında deplasmanda Anka Spor...

Gündem

Uşak Basketbol Takımı Başkanı Ayhan Aslan ve yöneticileri, Türkiye Basketbol Federasyonu'na (TBF) bir ziyaret gerçekleştirdi.

Gündem

İlkler Şehri Uşak Basketbol Kulübü, resmi sosyal medya hesabı üzerinden duygusal bir mesajla yeni yıl coşkusunu taraftarlarıyla paylaştı.

Genel

Türkiye Basketbol 2.Ligi A Grubu 9. Haftasında oynanması gereken İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı – Yalova Acarspor maçının oynanmayacağı duyuruldu.

Genel

Türkiye Basketbol Federasyonu 2. Lig A Grubu'nda mücadele eden İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı, 10. hafta karşılaşması için Ankara'ya gitti.

Gündem

Türkiye Basketbol Federasyonu 2. Lig A Grubu'nda mücadele eden İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı, 11. haftada evinde İstanbul Efendileri'ni ağırladı.

Genel

İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımının bel kemiği kaptan Yiğit Özovalı’nın takımdan ayrıldığı açıklandı.

Gündem

Türkiye Basketbol Federasyonu 2. Lig A Grubu'nda mücadele eden İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı, 4. hafta karşılaşması için İstanbul'a gidiyor.

Gündem

İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı, 2023-2024 sezonuna enerji dolu bir transferle başlıyor.

Gündem

Uşakspor’un evinde Fethiyespor’a 2-0 yenilmesinden sonra bugün bir yenilgi haberi de İlkler Şehri basketbol takımından geldi.

Gündem

TBF Basketbol 2. Ligi bugün yapılan maçlarla başlıyor. İlkler Şehri Uşak Basketbol takımı, saat 15.00’de bu sezon ilk kez taraftarların...

Gündem

TB2L 2023 - 2024 Sezonunda A Grubunda mücadele edecek olan İlkler Şehri Uşak Basketbol takımı ilk hazırlık maçını, yarın Uşak’ta...

Gündem

Bu yıl Türkiye Basketbol 2. Ligi A Grupta mücadele edecek olan İlkler Şehri Basketbol Takımı Kulübü, yeni bir oyuncu ve...