Uşak Fen Lisesi Haberleri

Uşak Fen Lisesi haberleri ve güncel Uşak Fen Lisesi gelişmeleri, Uşak Fen Lisesi ile ilgili tüm video, Uşak Fen Lisesi fotoğrafları ve Uşak Fen Lisesi haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Gündem

Uşak Fen Lisesi’nde 10 yıldır başarılı bir idarecilik sergileyen Okul Müdürü Necati Gülmez ve yardımcısı Fadime Sezer başka okullara tayin...

Gündem

Uşaklı öğrenciler gerek spor ve bilimde ulusal çapta gösterdikleri başarılarla Uşak’ın yüzünü güldürmeye devam ediyorlar.

Genel

Gelecek eğitim ve öğretim yılında mevcut binası depreme dayanıksız olduğu için takviye edilecek olan Uşak Fen Lisesi artık Kalfa Koruluğuna...

Gündem

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yeni eğitim ve öğretim yılında Kalfa Koruluğuna taşınması planlanan Uşak Fen Lisesi’nin taşınmasında yeni gelişmeler var.

Gündem

Kuyucak Yolu üzerinde bulunan Uşak Fen Lisesi’nin binasının güçlendirilmesi nedeniyle taşınacağı haberi velilerin tepkisine neden oldu.

Gündem

Gün geçmiyor ki; Uşak’ın birbirinde zeki çocukları ulusal çapta bir ödül almasın. Son yıllarda ilimizde zeki çocuklar çoğalmaya başladı.

Gündem

Uşak Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün “Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları” programı kapsamında Uşaklı kahramanlar gençlere öykülerini anlattı.