Uşak Müftülüğü Haberleri

Uşak Müftülüğü haberleri ve güncel Uşak Müftülüğü gelişmeleri, Uşak Müftülüğü ile ilgili tüm video, Uşak Müftülüğü fotoğrafları ve Uşak Müftülüğü haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Gündem

Uşak Eşme İlçesi Kayapınar köyü İmam Hatibi  Enes Baştür, Ezanı güzel okuma yarışmasında bölge birinci oldu.

Gündem

Uşak İl Müftülüğü Fatih Gençlik Merkezi "Yazımda Kardeşlik Var Kampı" Tamamlandı. Kapanış törenine Uşak Valisi Dr. Turan Ergün de katıldı.

Genel

Uşak Müftülüğü ve Uşak Emniyet Müdürlüğü iş birliğinde Yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrencilere trafik eğitimi verildi.

Gündem

Uşak Ensar Camisinde Yaz Kur’an Kursu’na giden 6 yaşındaki Küçük Yağmur, büyük yüreği ile tüm dünyaya insanlık dersi verdi.

Gündem

Uşak İl Müftülüğü tarafından kurulan Diyanet İzcilik Kulübü, Yeşil Karaağaç Göleti çevresinde iki gün süren bir izcilik kampı düzenledi.

Gündem

Kadın ve Aile Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi, Uşak İl Müftülüğü ve Uşak Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nin ortak  projesi olarak...

Gündem

Uşak’ta kız Kur’an kurslarında hafızlık eğitimlerini başarıyla tamamlayarak “Hafize” unvanı alan 51 kız öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi

Gündem

Uşak Müftülüğü, Kur’an kurslarında eğitim gören hafız adayları ve mezun olan hafızları düzenlediği bir piknikte bir araya getirdi.

Gündem

Uşak Müftülüğü, Aile Dini Rehberlik Bürosu ile Uşak Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından "Aile İçi...

Genel

Uşak Üniversitesi ve Uşak Müftülüğü koordinesinde, aile içi iletişim ve göç paneli düzenlenecek.

Gündem

Uşak’tan kutsal topraklara gitmek isteyen 216 hacı adayı dua ve gözyaşlarıyla uğurlandı. Uşaklı hacı adayları tam bir ay sonra memleketlerine...

Genel

Sivaslı'da Diyanet İşleri Başkanlığı organizesinde kutsal topraklara gidecek 23 kişilik hac kafilesi için uğurlama merasimi yapıldı.

Gündem

Aydın’da gerçekleştirilen İmam Hatip Ortaokulları Arası “Genç Muhafızlar” Hafızlık Yarışmasında bölge birincisi küçük hafız Mahmut Çalar, Uşaklıları sevindirdi.

Genel

Uşak'ta, ibadet saatlerini belirleyen namaz vakitlerini sizler için derledik. İşte Uşak'ta 03 Mayıs Cuma namaz saatleri:

Genel

Uşak İl Müftülüğü'ne bağlı 4-6 yaş Kuran kurslarında öğrenim gören öğrenciler “100. Yılda Çocuklarımızla 100 Şenlik” etkinliğinde bir araya geldi.

Genel

Uşak İl Müftülüğü tarafından kutsal topraklara gidecek hacı adaylarına yönelik “Hac Eğitim Semineri” düzenledi.

Genel

Uşak Müftülüğü tarafından ilimizdeki Kur’an kurslarına gelir elde etmek amacıyla düzenlenen “Hayır Çarşısı’ törenle açıldı.

Gündem

Uşak Müftülüğü 29 Nisan Pazartesi günü açılışı gerçekleştirilecek olan ‘Hayır Çarşı’na tüm Uşak halkını davet etti.

Gündem

Diyanet İşleri Başkanlığı organizesi ile Servisli 14 günlük Şevval Umresi için kutsal topraklara gidecek olan 48 Uşaklı dualarla uğurlandı.

Genel

Uşak İl Müftülüğü, farklı camilerde düzenlediği Enderun Usulü Teravih Namazı programlarını Fatih Ünal Camii'nde gerçekleştirilen son namazla tamamladı.

Genel

Ramazan ayı boyunca Uşak Müftülüğü’nün organize ettiği Enderun Usulü teravih namazı, son olarak Fatih Ünal Camii’nde kılınacak.

Genel

Uşak İl Müftülüğü, farklı camilerde düzenlediği Enderun Usulü Teravih Namazı programlarına devam ediyor.

Genel

Ramazan ayı boyunca Uşak Müftülüğü’nün organize ettiği Enderun Usulü teravih namazı Uşak’ın farklı Camii’lerinde kılınmaya devam ediyor.

Genel

Uşak İl Müftülüğü, bu yıl ilk defa Ramazan ayı içerisinde hatimle sabah namazı kılınan Karaali Camii cemaati ile birlikte Kadir...

Gündem

Uşak Müftülüğü tarafından Ulu Camii’de düzenlenen “Kadir gecesi özel Programı”na Uşak Valisi Dr. Turan Ergün’de katıldı.

Gündem

Ramazan ayında Enderun Usulü Teravih Namazı “Kur’an Ziyafeti ve İrşad Programı” çerçevesinde Sivaslı Pınarbaşı Kasabası Fatih Camii'nde kılındı.

Gündem

Uşak İl Müftüsü Burhan Çakır zekat ve fitre bağışını, Filistinli kardeşlerimize ulaştırılmak üzere TDV Uşak Şubesi görevlisi Mehmet Ali Bel’e...

Genel

Uşak Müftülüğü İl Engelli Koordinatörlüğü, birlik ve dayanışma ruhuyla, Engelsiz İftar Buluşması'na ev sahipliği yaptı.

Gündem

Uşak Müftülüğü 5 Nisan Cuma günü kutlanacak Kadir Gecesi Özel Programı kapsamında Ulu Cami’de Enderun namazı kılınacağını açıkladı.

Genel

Uşak İl Müftülüğü'nün farklı camilerde düzenlediği Enderun Usulü Teravih Namazı programları, tüm hızıyla devam ediyor.