Uşakspor Haberleri

uşakspor haberleri ve güncel uşakspor gelişmeleri, uşakspor ile ilgili tüm video, uşakspor fotoğrafları ve uşakspor haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Gündem

Geçen yıl aldığı başarısız sonuçlarla Aşigoları kahreden ve 3. Lige düşen Uşakspor,  yeni sezona hızlı başladı.

Gündem

Bugün Ankara’da oynanacak olan Etimesgut Belediyespor-Uşakspor maçında takımını desteklemek isteyen bir otobüs dolusu Aşigo sabah erken saatlerde Ankara’ya hareket etti.

Gündem

Uşakspor, sok bek Abdullah Balıkuy ile anlaştığını açıkladı. Abdullah Balıkuv’un geçtiğimiz sezon Bursa Karacabey Belediyespor’da top koşturduğu belirtildi.

Gündem

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur kuraları, TFF yöneticileri ve kulüp temsilcilerinin katılımıyla çekildi. Kuraya 2. Tur'dan gelen 54 takım katıldı.

Gündem

Uşakspor, yıllarca Süper Lig takımlarından forma giymiş, orta sahanın sağında oynayan Selçuk Alibaz (34)'ı transfer ettiğini açıkladı.

Gündem

Bu sezon TFF 3. Lig 2. Grup’ta ter dökecek olan Uşakspor, yeni sezon öncesi Belediye Kütahyaspor ile Zafer Kupası için...

Gündem

2024-2025 sezonunda yeni formatıyla oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası'nın tarihleri belirlendi. Uşakspor’da kupada 1. Turdan itibaren yer alacak.

Gündem

Uşak 1 Eylül Stadyumu’nda hazırlıklarına devam eden Uşakspor oyuncularına aşigolar tatlı bir sürpriz yaptı.

Gündem

Uşakspor, profesyonel liglerde top koşturmuş ve 2. Ligde şampiyonluk yaşamış forvet Murat Torun ile anlaştığını açıkladı.

Gündem

Uşakspor, son bir ay içerisinde 3 takımla birlikte anlaşma yapan Semih Akyıldız adlı hücum oyuncusu ile bir yıllık anlaşmaya vardığını...

Gündem

Uşakspor Yönetimi, Etimesgut Belediyespor’da top koşturan kanat oyuncusu Rüstem Yiğit Yıkılmaz ile bir sezonluk anlaşmaya vardığını açıkladı.

Gündem

Uşakspor Kulübü’nün “Anlaştım” diyeli bir hafta bile olmayan forvet Umut Akpınar, sosyal medya hesabından Uşakspor’dan ayrıldığını duyurdu.

Gündem

Uşakspor Teknik Direktörü Efrahim Alkın, Uşakspor’un lig başlayana kadar hazır hale gelmesi için biraz zaman istedi.

Gündem

Uşakspor Kulübü Yönetimi Belediye Kütahyaspor’dan sol bek Cihangir Çağlayan ile anlaştığını açıkladı.

Gündem

Uşakspor Yönetimi, sol ayaklı 1,94’lük İlke Nelik’ten sonra yine 1,94’lük sağ stoper Doğancan Kılıç ile bir sezonluk anlaşma imzaladığını açıkladı.

Gündem

Bu hafta başında Afyonkarahisar’da 7 günlük bir kampa çekilen Uşakspor, ilk hazırlık maçını 3. Lig takımlarından Ayvalıkgücü Belediyespor ile yaptı.

Gündem

Uşakspor forvet hattına adete bir gol makinesi aldı. Tecrübeli kanat oyuncusu Umut Akpınar ile bir sezonluk anlaşma yapıldığı açıklandı.

Gündem

Uşakspor Kulübü Yönetim kurulu, Sivas 4 Eylül Spor ’da forma giyen defans oyuncusu İlke Nelik ile bir sezonluk anlaştığını duyurdu.

Gündem

Uşakspor Yönetim Kurulu, baştan aşağı yenilediği futbol takımını Afyonkarahisar’da 7 gün sürecek kampa aldı.

Gündem

Uşakspor, sağ kanada kariyerinde üç şampiyonluk yaşamış olan ve geçen sezon Artvin Hopaspor forması giyen sağ açık Onur Civalek'i transfer...

Gündem

Yeni transferlerle güçlenen Uşakspor Futbol Takımı oyuncularının istek ve hırslı oluşu, teknik heyeti ve yöneticileri sevindirdi.

Gündem

Uşakspor’un kurulduğu yıllarda efane kadronun ilk kaptanı olan Mahzar Alp Mekikçi’nin vefat ettiği öğrenildi.

Gündem

Düştüğü 3. Ligden tekrar 2. Lige çıkmayı kafaya koyan Uşakspor Kulüp yönetimi transfere doymuyor. yeni transferlerle tekrar 2. lige çıkmak...

Gündem

Uşakspor el sıkıştığı 7 yeni transferle sözleşme imzaladı. İmza töreni, Huzurpark Uşakspor tesislerinde gerçekleştirildi.

Gündem

Uşak Belediyesi tarafından Uşakspor’a tahsis edilen Huzurpark’taki tesislerde bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Gündem

2024-2025 futbol sezonunda TFF 3. Lig, 2. grupta mücadele edecek Uşakspor’un ana kadrosu belli olmaya başladı.

Gündem

Bugün çekilen kuraları değerlendiren Uşakspor Kulüp Başkanı Necati Köksal takımının yeni sezona hazır olduğunu ve hiçbir rakipten çekinmediklerini açıkladı.

Gündem

Uşaklıların eniştesi Ulu Önder Atatürk, aşigoların gönlünden sonra formalarında da yer almaya başladı.

Gündem

Uşakspor, aradığı teknik direktörü uzaklarda değil komşumuz Kütahya’da buldu.

Gündem

Seçim öncesi Uşakspor’u sahipsiz bırakmayacağını vaat eden Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Uşakspor için kolları sıvadı.