Ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve başrolünü üstlendiği "İnci Taneleri" adlı dizi, izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. İki yıl süren özverili bir hazırlık sürecinin ardından ortaya çıkan dizi, insanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine dokunan etkileyici bir hikayeyi seyirciyle buluşturacak.

Dizinin ilk tanıtımı, Yılmaz Erdoğan'ın kalemiyle yazılan duygusal bir bölümle büyük ilgi topladı. Dizide, Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakteriyle başrolü paylaşan Yılmaz Erdoğan, izleyicilere duygu yüklü bir atmosfer vaat ediyor. "Bir gün öylece durup dururken, hiçbir alamet yokken ortada kıyamet de koparmış..." dizeleriyle başlayan hikaye, seyirciyi derin bir duygu yolculuğuna çıkaracak.

BKM Yapım imzası taşıyan İnci Taneleri dizisinin oyuncu kadrosunda, Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün yanı sıra Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi deneyimli isimler de yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez bulunuyor.

Dizinin konusu da merak uyandırıyor. İnci Taneleri, yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ'ın, kaybettiklerini bulabilme mücadelesini izleyiciyle buluşturacak. Azem'in acılarla dolu geçmişi, taşıdığı sır ve hayatın yüküyle umudun peşinden koşma çabası, izleyenlere duygusal anlar yaşatacak. Azem'in kolyesinden kopmuş, dağılmış inci tanelerini tekrar toplayabilme çabası, dizinin temel odak noktalarından biri olacak.

Dilan Polat; " Bugün Kavuşma Günü" Dilan Polat; " Bugün Kavuşma Günü"

İnci Taneleri dizisi, çok yakında Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak ve izleyicilere unutulmaz bir dramatik hikaye sunacak.

Kaynak: Kanal D