Televizyon ekranlarının yeni iddialı yapımı "Kopuk"un merakla beklenen başlangıç tarihi belli oldu. Med Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Koray Kerimoğlu'nun üstlendiği dizinin heyecanla beklenen afişi yayınlandı. Peki, "Kopuk" dizisi ne zaman başlıyor? İşte detaylar...

Yapımcılığını Med Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz, Seray Kaya'nın paylaştığı, senaryosunu Deniz Karaoğlu, Fuat Mete, Özden Selim Karadana'nın birlikte kaleme aldığı "Kopuk" dizisi, izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizi, 27 Ocak Cumartesi günü saat 20.00'de Fox TV'de izleyiciyle buluşacak.

"Kopuk" Dizisi İlk Bölümde Neler Olacak?

İlk bölümüyle ekranlara gelecek olan "Kopuk"ta, Ferhan (Kaan Yıldırım) rüşvetçilerin, dolandırıcıların, hak edilmeden yapılan vurgunlarla zengin olan insanların parasını çalar. Bu parayla mahallesindeki yoksul gençlere yardım eli uzatır, onları okutup ailelerine destek olur. Ancak beklenmedik bir ölüm, Ferhan'ın hayatını alt üst eder. Ferhan, bu olayla sadece idealleriyle değil, aynı zamanda aşkıyla da sınanacaktır.

"Kopuk" Dizisinin Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor?

Dizinin kadrosunda Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz, Seray Kaya, Sarp Akkaya, Beren Gökyıldız, Edip Tepeli, Engin Alkan, Kadir Çermik, Melisa Doğu, Sahra Şaş, Mustafa Açılan, Evliya Aykan, Merve Çağıran, Cem Söküt, Atakan Yarımdünya, Güneş Hayat ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Bu heyecan dolu hikayenin başlangıcı için "Kopuk", 27 Ocak Cumartesi saat 20.00'de Fox TV'de izleyiciyle buluşacak.

Sıla Bu Akşam Bursalılarla Buluşuyor Sıla Bu Akşam Bursalılarla Buluşuyor

Kaynak: HABER MERKEZİ