30 Aralık tarihli bölümde Esra, Tahsin, Barbaros, Sergen ve Hasan, kendi seçtikleri ara sıcak, ana yemek ve tatlı için kıyasıya bir mücadele verdi. Zorlu değerlendirmelerin ardından gecenin sonunda elenen isim belli oldu.

Ara Sıcak Yemeği Turunda yarışmacılar Türk mutfağından kendi seçtikleri ara sıcakları hazırladı. Şeflerin değerlendirmesine göre puanlar açıklandı: Tahsin 20.5 puan, Esra 19 puan, Barbaros 17.5 puan, Sergen 16 puan ve Hasan 15 puan aldı.

Masterchef

Ana Yemek Turu, yarışmacıların kendi seçtikleri ana yemekleri için mücadele ettiği bir aşama oldu. Şeflerin değerlendirmesine göre puanlar şu şekilde: Tahsin 43 puan, Esra 38.5 puan, Barbaros 40.5 puan, Sergen 36.5 puan ve Hasan 37 puan aldı.

Tatlı Turu'nda yarışmacılar geceye damgasını vuran bir performans sergiledi. Şeflerin değerlendirmesine göre puanlar şu şekilde oldu: Tahsin 59 puan, Barbaros ve Esra 55.5 puan, Hasan 56 puan ve Sergen 55 puan aldı.

2024 Miss&Mr Model of Turkey in birincisi Uşaklı güzel Begüm oldu 2024 Miss&Mr Model of Turkey in birincisi Uşaklı güzel Begüm oldu

Gecenin sonunda en az puanı alan yarışmacı belli oldu ve elenen isim Sergen oldu, 55 puanla.

Bu gelişmelerin ardından ilk 4'e kalan yarışmacılar şunlar: Tahsin, Barbaros, Esra ve Hasan. MasterChef All Star heyecanı dorukta! 7 Ocak Pazar akşamı büyük finalde şampiyon belli olacak. Esra, Tahsin, Barbaros ve Hasan arasındaki çekişme izleyicileri ekrana kilitleyecek.

Editör: Seher ZEYBEK