MasterChef All Star yarışmasında dikkat çeken isimlerden biri olan Barış Demir, genç yaşına rağmen aşçılık kariyerinde önemli adımlar atmış bir isimdir. 24 yaşındaki Barış Demir, Bodrum'da yaşamaktadır ve ailesi kebapçıdır. Küçük yaşlarda aşçılık mesleğine adım atan Barış, yarışmaya katılmadan önce Bodrum Torba'da bir otelde çalışmaktaydı.

Barış Demir 3

Miss Turkey birincisi Bingöl’e atandı Miss Turkey birincisi Bingöl’e atandı

Barış Demir, MasterChef 2022 sezonunda yarışarak izleyicileri etkilemiş ve özellikle Fatma Nur Uçar ile yaşadığı tartışmalar ve iddialı sözleriyle tanınmıştır. Yarışmada gösterdiği performansla dikkat çeken Barış Demir, MasterChef All Star'ın yedek seçmelerine katılarak başarılı bir tabak hazırlayarak yedekler arasına girmeyi başarmıştır.

Barış Demir 2

Ancak, Barış Demir'in MasterChef All Star macerası, Esra, Batuhan ve Tolga ile birlikte eleme potasına girmesiyle son bulmuştur. Yarışmanın bu aşamasında diğer yarışmacılara karşı geride kalan Barış, MasterChef All Star'a veda etmek zorunda kalmıştır. Genç aşçının performansı ve yarışmadaki deneyimi, izleyiciler tarafından takdirle karşılanmıştır.

Kaynak: HABER MERKEZİ