Masterchef All Star yarışmasında mücadele eden Batuhan Bayır, 1997 yılında Muğla'da doğmuştur. Su Ürünleri Mühendisliği mezunu olan Bayır, aslen Mersinlidir ve yaklaşık 4-5 yıldır profesyonel mutfaklarda deneyim kazanmaktadır. Ayrıca, Masterchef yarışmasının ardından bir dizi projede rol almıştır.

Batuhan Bayır3

Acun Ilıcalı 4. Kez dünya evine girdi: Düğün bakın nerede oldu.! Acun Ilıcalı 4. Kez dünya evine girdi: Düğün bakın nerede oldu.!

2019 sezonunda ilk kez Masterchef yarışmasına katılan ve 5. sırada tamamlayan Batuhan Bayır, All Star sezonunda tekrar yarışmaya dönmüştür. İlk turda yarışmacılardan duvaklı pilav yapmaları istenmiş, ikinci turda ise mantar kullanarak yaratıcı tabak hazırlamaları talep edilmiştir. Bu görevleri başarıyla tamamlayarak rakiplerini geride bırakan Batuhan Bayır, Masterchef All Star kadrosuna giren 4. yarışmacı olmuştur.

Batuhan Bayır 2

Ancak, Batuhan Bayır, yarışmanın devamında Sergen, Esra ve Eren ile birlikte girdiği eleme potasında diğer yarışmacılara karşı geri kalarak Masterchef All Star'da 8. sırada yer alarak yarışmaya veda etmiştir.

Kaynak: HABER MERKEZİ