MasterChef Türkiye'nin 2021 sezonundaki iddialı yarışmacılarından biri olan Tahsin Küçük, All Star ana kadrosunda izleyicilerle buluşarak büyük bir heyecan yaratıyor. İşte, Tahsin Küçük'ün hayatından kesitler!

Tahsin Küçük 2

25 yaşındaki Tahsin Küçük, Kocaeli'den katıldığı MasterChef Türkiye yarışmasında tatlı konusundaki üstün yetenekleri ve ilginç tavırlarıyla dikkat çekmiştir. Mutfakla tanışması babasının etkisiyle gerçekleşen Tahsin, 13 yaşından bu yana mutfakla iç içe geçen bir hayat sürmektedir. Aslen Trabzonlu olan genç şef, mutfak dışında birçok dans türüne de ilgi duymaktadır.

Okan Üniversitesi Gastronomi bölümü mezunu olan Tahsin Küçük, 2015 yılında 'Ver Fırına' adlı yemek yarışmasına katılmış ve yarışmada kendine özgü tarifleriyle dikkat çekmiştir. Yemekteyiz programına katılmasıyla da tanınan Tahsin, ilginç tavırları ve lezzetli tarifleriyle büyük beğeni toplamıştır.

Tahsin Küçük 3

Ünlü oyuncu İrem Sak’ın babası hayatını kaybetti Ünlü oyuncu İrem Sak’ın babası hayatını kaybetti

MasterChef 2021 sezonunda özellikle tatlı konusunda gösterdiği başarılarla finale kadar yükselen Tahsin Küçük, Hasan ile yaptığı mücadelede yarışmayı 3. sırada tamamlamıştır. MasterChef All Star sezonunda ise 2021 kadrosundan seçilen 13. yarışmacı olarak izleyici karşısına çıkmıştır.

Instagram hesabında yaklaşık 952 bin takipçisi bulunan Tahsin Küçük, hem kendi fotoğraflarını paylaşmakta hem de mutfakta hazırladığı lezzetleri takipçileriyle buluşturmaktadır.

Tahsin Küçük, MasterChef All Star sezonuyla birlikte izleyicilere lezzet dolu anlar yaşatacak ve mutfaktaki yetenekleriyle büyüleyecek. Onun iddialı performansını kaçırmamak için ekrana kilitlenin!

Kaynak: HABER MERKEZİ