Survivor'da Nagihan'ın Başka Bir Yarışmacıya Yönelik Özel Hayat Atıfları Tartışma Yarattı

TV8'de yayınlanan Survivor Türkiye'de, gergin anlar yaşandı. Nagihan'ın başka bir yarışmacıya yönelik özel hayatına dair yaptığı atıflar, Acun Ilıcalı'nın sert tepkisine neden oldu. Olay, gündeme bomba gibi düştü.

Survivor sunucusu Acun Ilıcalı, Nagihan'a sert bir dille hitap ederek, "Senin yaşadığın sinir problemi gerginlik saygı duyarım, sorunum yok. Sen şunu mu istiyorsun, kötü sözleri insanlara mı söylemek istiyorsun?" dedi. Nagihan'ın sürekli kaybeden takımın üyesi olmasına vurgu yaparak, "Bana bel altı vurmasınlar, bana laf ederlerse cevabını veririm" ifadelerini kullandığını belirten Acun Ilıcalı, "Senin şu anda gösterdiğin tavır tamamen şu, ben bunları yapmam gerekiyordu, yılanın başını ezmem gerekiyordu diyorsun. Benim açımdan hiçbir kimsenin kimseye hakaret etme şansı yok" şeklinde sert konuştu.

Acun Ilıcalı, Nagihan'ın sözlerine karşı net bir duruş sergileyerek, "Sen diyor sun ki bana bir şey derse birisi, ben ordan burdan girer lafıma söylerim diyorsun. Sen Sercan'la da tahminimizin çok üstünde bir gelirim yaşadın, hep bir sebebin var" dedi.

2024 Miss&Mr Model of Turkey in birincisi Uşaklı güzel Begüm oldu 2024 Miss&Mr Model of Turkey in birincisi Uşaklı güzel Begüm oldu

Bu olay, Survivor hayranları ve televizyon izleyicileri arasında büyük bir tartışma yaratırken, programın ilerleyen bölümlerinde yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ