Geçtiğimiz ay alın daraltma ameliyatı geçiren ünlü Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek, hayranlarıyla son halini paylaştı. Daha önce göz kapağı ameliyatı ve birçok estetik operasyon geçiren Akyürek, bu kez alın daraltma işlemi yaptırdı.

Akyürek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ameliyatım başarıyla geçti, geceyi hastanede geçirdim. Her şey yolunda. Sizler merak edip sordunuz. Alın daraltma ameliyatı geçirdim. Yurt dışından çok fazla talep var. Ülkemizde de yeni yeni duyulmaya başladı. Çok basit bir operasyon, bir saat sürdü. Bir şişlik, ödem morarma da yok. Merak edenlere çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Umut Akyürek Ameliyat

Miss Turkey birincisi Bingöl’e atandı Miss Turkey birincisi Bingöl’e atandı

Umut Akyürek, Türkiye'de nadir yapılan alın daraltma operasyonu geçirerek estetik operasyonlarına bir yenisini daha eklemiş oldu. Şarkıları ve yorumuyla tanınan usta sanatçı, sürekli gelişen estetik teknolojilerini takip ederek yaptığı operasyonlarla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. "Yerli Angelina" olarak anılan Akyürek, estetik işlemlerine devam ederken, yapılan alın daraltma operasyonunu sadece kendi doktoru tarafından gerçekleştirildiğini vurgulayarak, ameliyat sonrası olumsuz bir durum yaşamadığını belirtti.

(HABER MERKEZİ)

Editör: Seher ZEYBEK