Şahan Gökbakar’ın evi mühürlendi Şahan Gökbakar’ın evi mühürlendi

Ülker ailesinin bir üyesi olan Fatih Ülker, Murat Ülker'in oğlu olarak 2000 yılında dünyaya gelmiştir. 23 yaşındaki Fatih Ülker'in kişisel bilgileri ve kariyeri hakkında kamuoyuna çok fazla bilgi sunulmamıştır. Ancak ailesinin iş dünyasındaki etkileyici konumu ve varlıklı geçmişi göz önüne alındığında, Ülker ailesinin iş faaliyetlerinde ve diğer toplumsal alanlarda aktif rol aldığı söylenebilir.

Ayako Takasu ise Japonya'da doğmuş ve You An Li ile Toshio Takasu'nun kızıdır. Ayako Takasu'nun yaşına ve mesleğine dair net bilgiler verilmemiştir, bu nedenle detaylı bilgileri öğrenmek zor. Ancak Ayako Takasu'nun Ülker ailesi ile evlenmesi, iş dünyasında ve sosyal çevrelerde dikkate değer bir bağlantı oluşturmuştur.

Çiftin Japonya'da tanıştığı ve geçtiğimiz yıl Japonya'da nişanlandığı belirtilmiştir. Daha sonra sade bir törenle İstanbul'da evlenmişlerdir. Nikah töreni, Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenmiştir ve iş, sanat ve medya dünyasından birçok önemli ismin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Öte yandan, Ayako Takasu'nun yaş, meslek ve diğer kişisel ayrıntıları hakkında resmi bir bilgi bulunmamaktadır. Bu bilgiler, çiftin özel hayatlarına dair olduğu için genellikle daha düşük bir profilde tutulur.

Kaynak: HABER MERKEZİ