Ay Yapım'ın, başrollerini ünlü oyuncular Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak'ın paylaştığı merakla beklenen yeni dizisi "Gaddar", seyircileriyle buluşmak için gün sayıyor. Dizi, güçlü hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çekerken, heyecanı daha da artırmak adına afişini yayınladı.

Gaddar3

Başarılı yapımevi Ay Yapım'ın imzasını taşıyan "Gaddar", Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Aytek Şayan, Musab Ekici ve Uğur Yıldıran gibi önemli isimleri bir araya getirerek, seyircilere sürükleyici bir hikaye sunmaya hazırlanıyor. Senaryosunu Hürer Ebeoğlu'nun kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk bulunuyor.

Gaddar2

Genç Model İpek Kuşçu Kimdir? Genç Model İpek Kuşçu Kimdir?

Çağatay Ulusoy'u uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına geri getiren "Gaddar" dizisi, geçtiğimiz haftalarda yayınlanan ilk tanıtımıyla büyük beğeni toplamıştı. Dağhan'ın hayatındaki ani değişim ve gaddara dönüşüm hikayesini konu alan dizi, seyircileri ekran başına kilitlemeye aday.

Ay Yapım'ın iddialı yapımı "Gaddar", çok yakında izleyicilerle buluşacak, bu heyecanı bekleyenleri ekran başına çekecek.

Kaynak: fox.com.tr