Biçerdöver Haberleri

Biçerdöver haberleri ve güncel Biçerdöver gelişmeleri, Biçerdöver ile ilgili tüm video, Biçerdöver fotoğrafları ve Biçerdöver haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Gündem

Uşak merkez ilçeye bağlı İlyaslı köyünde yaklaşık 6 dekarlık bir alanda çıkan anız yangını köylüler tarafından söndürüldü.

Gündem

Son üç günde ikisi biçerdöverlerden kaynaklanan 3 büyük yangın atlatan Uşak’ta biçerdöverlerin güvenlik kontrolleri sıkılaştırıldı.

Gündem

Uşak Valiliği, 2 gündür devam eden tarla ve orman yangınlarının ardından, orman kenarındaki tarlalarda yapılan hasat işlemleri için yeni bir...

Gündem

Uşak’ta yine bir köyün kırsalında yangın çıktı. Anızlardan başlayan yangın ormanlık alana sıçradı. Köy boşaltıldı. İtfaiye ekipleri yangın yerine ulaştı.

Gündem

Uşak Valiliği ve AFAD il Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda biçerdöverlerin 12.00-17.00 arasında çalıştırılmasının yasaklandığı belirtildi.

Gündem

Uşak’ın Eşme İlçesi Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri hasat mevsimi nedeniyle traktör ve biçerdöver kazalarını engellemek için denetimlerini artırdı.