Uşak tarhanası Haberleri

Uşak tarhanası haberleri ve güncel Uşak tarhanası gelişmeleri, Uşak tarhanası ile ilgili tüm video, Uşak tarhanası fotoğrafları ve Uşak tarhanası haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Gündem

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Temmuz ayında yapmayı düşündüğü Tarhana Festivali’nde 10 tonluk dev kazanlarda tarhana kaynatalıcağını hatırlattı.

Gündem

Uşak Valiliği himayesinde, Uşak Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yürütülen “Uşak’ı tanıtım atağı”, sosyal medyayı salladı.

Gündem

Murat Dağı’nı paylaşamayan Uşak Belediye ve Gediz Belediye başkanları arasında şimdi de tarhana düellosu başladı.

Gündem

Yıllardır birçok Uşaklının hayalini kurduğu güzel bir olayın hayata geçirilmesi için Uşak Belediye Meclisi bugün çok önemli bir karara imza...

Genel

"Coğrafi İşaretler" adlı belgeselin bu haftaki yeni bölümünde Uşak'ın tescillenmiş değerleri yer alacak.

Genel

Türkiye'nin ilk uzay yolcusu astronot Alper Gezeravcı son günlerin en çok konuşulan ve merak edilen isimlerinden biri.

Genel

Uşak Üniversitesi öğrencililer Güz Dönemi Final Haftası’nda ders çalışırken Rektörlükten çay ve çorba istedi.  Rektör Prof. Dr Ekrem Savaş’ta öğrencilerini...

Ekonomi

Uşak Belediyesi desteği ile kurulu Zümra Kadın Kooperatifi üyeleri tarafından üretilen Uşak Tarhanası tanıtım programı düzenlendi.

Gündem

Uşak, daha çok kendine özgü tarhanasıyla tanınır. Eminim bir çoğumuz Uşak dışında yaşayan akrabalarımıza hediye olarak tarhana götürmüşlüğümüz mutlaka vardır.

Gündem

Uşak'ımızın lezzetlerini, kültürel ve tarihi değerlerini tanıtmak için 2-5 Kasım Antalya’da gerçekleşecek YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’nda Uşak’ta yerini alıyor.