Masterchef All Star'ın final gecesinde gerilim tavan yaptı. Heyecanla beklenen şampiyon, sezon sona eriyor ve kazanacağı ödül de belli oldu. Canlı yayında yapılan imza tabakları öncesi yarışmacılar Türk mutfağından ve uluslararası mutfaktan iki farklı yemekle yeteneklerini sergiledi. İşte final gecesinde yaşananlar:

İlk Yarışta Puanlar Belli Oldu: Doludizgin geçen final gecesinde ilk yarışın sonucunda puanlar netlik kazandı. Esra, birinci oyun sonunda 22.5 puan alarak iddiasını ortaya koyarken, Tahsin ise 21 puanla yeteneklerini gösterdi.

Uluslararası Mutfak Etabına Geçildi: Türk mutfağı menüsünün ardından ikinci etap olarak uluslararası mutfağa geçildi. Yarışmacılara bu etap için verilen 90 dakikada ortaya çıkan lezzetler mühürlü zarflara kapatıldı.

Şampiyonun Kazanacağı Ödül Açıklandı: Heyecan dolu finalde, şampiyonun kazanacağı ödül de belli oldu. Somer şef canlı yayında, yarışmanın galibi tarafından kazanılacak otomobil ödülünü açıkladı.

Miss Turkey Güzeli idil Bilgen Kimdir? Kaç Yaşında ,Nereli Miss Turkey Güzeli idil Bilgen Kimdir? Kaç Yaşında ,Nereli

İki Etabın Sonucunda Puanlar Belli Oldu: Canlı yayında alınan puanlar açıklandığında Esra, iki etabın sonucunda toplamda 44.5 puan alarak iddiasını sürdürdü. Diğer yarışmacı Tahsin ise 42.5 puana ulaştı.

Oylar açılmadan önce, Tahsin ve Esra dostluklarını vurgulayarak birbirlerine başarılar diledi. Şampiyonun belirleneceği bu kıyasıya mücadelede hangi yarışmacının zirveye çıkacağı, izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Editör: Seher ZEYBEK