Türkiye'nin önde gelen Dermatologlarından biri olan Prof. Dr. Meral Şaşoğlu, 16 Şubat sabahı Demet Akalın ve Alişan'ın sunduğu "Demet ve Alişan ile Sabah Sabah" programına konuk oldu. Özellikle cilt ve saç konularında yaptığı bilgilendirmelerle dikkat çeken Prof. Dr. Şaşoğlu, izleyiciler tarafından merak ediliyor.

Uşak’ın yeni Sağlık Müdürü kim oldu? Uşak’ın yeni Sağlık Müdürü kim oldu?

Meral Şaşoğlu Kimdir? Prof. Dr. Meral Şaşoğlu, başarılı bir Dermatolog olarak tanınmaktadır. Saç sorunları ve saç dökülmesi alanında uzmanlaşmış olan Şaşoğlu, uluslararası ödüllerle onurlandırılmış ve çeşitli cilt sorunlarına yönelik geliştirdiği çözümlerle bilinmektedir.

Eğitim ve Akademik Kariyer: Ankara Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı'nın kurucu öğretim üyelerinden biri olan Prof. Dr. Meral Şaşoğlu, 30 yılı aşkın süredir doktorluk ve akademisyenlik yapmaktadır. Gazi Üniversitesi'nde görev alırken, Almanya Münih'teki Ludwig Maximilian Üniversitesi ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Boston Medical School Research Center'da da misafir öğretim üyeliği yapmıştır.

Bilimsel Çalışmalar ve Ödüller: Prof. Dr. Şaşoğlu, akademisyenlik kariyeri boyunca 70 binden fazla hasta tedavi etmiş ve önemli klinik ve bilimsel çalışmalara imza atmıştır. Saç dökülmesi, saçkıran, kellik gibi sorunlara yönelik bulduğu çözümlerle uluslararası alanda tanınmıştır.

Ürün Geliştirme Çalışmaları: Bilimsel birikimini ve elde ettiği sonuçları kullanarak, Prof. Dr. Şaşoğlu, cilt ve saç sağlığı ile ilgili kendi eşsiz formülasyonlarını geliştirmiştir. Dr. Meral's Elixir® serisi altında birçok etkin formülü kullanıcılarla buluşturan Şaşoğlu, Novatemed Innoceuticals A.Ş. çatısı altında ürünlerini sunmaktadır.

Sağlıklı Yaşam ve Antiaging İdealisti: Prof. Dr. Şaşoğlu, sağlıklı yaşam, antiaging ve cilt sağlığı konularında bir idealist olarak bilinir. İstanbul'daki kliniğinde ve Boğaziçi Üniversitesi'ndeki Ar-Ge merkezinde, saç, cilt ve genel sağlık problemlerinin önlenmesi ve tedavi edilmesine yönelik klinik çalışmalarına ve bilimsel araştırmalarına devam etmektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ