31 Mart yerel Seçimleri Haberleri

31 Mart yerel Seçimleri haberleri ve güncel 31 Mart yerel Seçimleri gelişmeleri, 31 Mart yerel Seçimleri ile ilgili tüm video, 31 Mart yerel Seçimleri fotoğrafları ve 31 Mart yerel Seçimleri haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Gündem

Ak Parti Uşak Teşkilatı31 Mart yerel seçimlerinde Uşak’a aldığı ağır yenilgi sonrası ilk genişletilmiş toplantısını gerçekleştirdi.

Gündem

CHP Uşak İl Genel Meclisi Grubu kendi aralarında yaptıkları seçimle Uşak İl Genel Meclisi Başkanını belirledi.

Gündem

Türk basınında gazetecilik görevini yerine getirmesi nedeniyle saldırıya uğrayarak yaşamını yitiren gazetecilerimizi saygıyla, minnetle anıyorum.

Gündem

Uşak’ın Sivaslı İlçesine bağlı Selçikler Beldesinde kazanan CHP’li Belediye Başkanı seçilen Ali Erbezci, AK Parti’nin itirazı üzerine dün mazbatasını alamadı.

Genel

HİSARCIK’TA 23 YAŞINDAKİ GENÇ KÖY MUHTARI SEÇİLDİ

Gündem

AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul yerel seçimlerde CHP’nin kazandığı belediyelerde tüm hizmetleri takibe aldıklarını belirtti.

Gündem

1 Dolar 32, 23 TL, Euro 34,89 TL 1 gram altın 2308,19 TL, Çeyrek altın 3.724,85 TL’yi görmüşken; eski Başbakan...

Gündem

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in partisinin Uşak’ta muhtarlık kazanma başarısı gösterdiğini açıklaması, Uşak’ta büyük bir merak uyandırdı.

Gündem

CHP’den 35 yıl sonra Uşak Belediye Başkanı seçilen Özkan Yalım, ilk açıklamasını https://www.yesilsivasligazetesi.com/ İnternet Haber sitemize yaptı.

Genel

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş ve CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım arasındaki kavga seçimlerin önüne geçti.

Gündem

Ben belediye başkanı olsam önceliği janjanlı projelere değil, Uşak'ın acil çözülmesi gereken sorunlarına verirdim.

Gündem

CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım 31 Mart’ta seçildikten sonra, Uşak’a yeni sığınmacı almayacağını açıkladı.

Gündem

AK Parti Uşak Belediye Meclis Üyeliği aday listesi belirlendi. Uşak belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın dışında 31 ismin yer aldığı...

Gündem

CHP Genel Merkezi tarafından Uşak Nelediye Başkan Adayı Özkan Yalım adının açıklanmasının ardından partide şok gelişmeler yaşanıyor.

Gündem

AK Parti Uşak Belediye Meclisi listelerinde son anda bir değişiklik yaşandı. Halen Meclis Üyesi olan Dr. Kemal Solakhan da listeden...

Gündem

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası(UTSO) Şubat Ayı Meclis Toplantısına AK Parti, CHP, İYİ Parti ve MHP adayları konuk oldu.

Politika

AK PARTİ AĞRI İL BAŞKANLIĞI, 31 MART YEREL SEÇİMLERİ'NDE YARIŞACAK ADAYLARINI DÜZENLEDİĞİ BİR TOPLANTIYLA TANITTI.

Gündem

CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım, “Uşak Sevdası” ile gece gündüz çalışarak Uşaklıların derdine derman olmak istiyor.

Gündem

Milliyetçi Hareket partisi (MHP) Uşak İl Teşkilatı 31 Mart yerel seçimleri için aday adayları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Gündem

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Başkanlığı sürecinde belediyeninin hakkını ve hukukunu koruduğunu, 5 kuruş zayi etmeden hizmet yaptığını açıkladı.