Ayşegül Efe Haberleri

Ayşegül Efe haberleri ve güncel Ayşegül Efe gelişmeleri, Ayşegül Efe ile ilgili tüm video, Ayşegül Efe fotoğrafları ve Ayşegül Efe haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Genel

Uşak Sivaslı Kaymakamı Ayşegül Efe’nin Erice köyü ziyareti renkli görüntülere sahne oldu. Köy kadınları genç kaymakamı geleneksel giysiler içerisinde karşıladı.

Genel

Sivaslı'da Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen "Çocukların Gözünden Sözünden Deyimler ve Atasözleri" sergisi ilçedeki tüm okulların katılımıyla büyük ilgi gördü.

Gündem

Sivaslı Kaymakamı Ayşegül Efe, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl kutlama programına tüm Sivaslı halkını coşkuyla davet ediyor.

Gündem

Sivaslı Halk Eğitimi Merkezi kurum müdürü Ramazan Yıldırım, El Sanatları Öğretmeni Bilge Taşdemir ve kursiyerler, ilçenin Kaymakamı Ayşegül Efe'yi makamında...

Gündem

İyi Parti Sivaslı İlçe Teşkilatı, Sivaslı'da önemli ziyaretlere imza attı.

Gündem

Bugünkü Resmi Gazete ’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kararıyla Uşak’a bir vali yardımcısı ve 2 kaymakam asaleten atandı.

Gündem

İstiklal Savaşımızın Başkomutanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. Yılında onu özlem ve minnetle andı.

Gündem

Geçtiğimiz hafta Sivaslı ilçemize Kaymakam vekili olarak atanan Ayşegül Efe ilçeyi tanıma turlarına devam ediyor.