Pınarbaşı Haberleri

Pınarbaşı haberleri ve güncel Pınarbaşı gelişmeleri, Pınarbaşı ile ilgili tüm video, Pınarbaşı fotoğrafları ve Pınarbaşı haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Genel

Geçtiğimiz aylarda Pınarbaşı Beldesi'nde taş ocağına karşı açılan davanın bilirkişi raporu Pınarbaşı beldesi lehine geldi. Bilirkişi "burada maden açılamaz" dedi.

Gündem

Pınarbaşı Belediyesi ve 15 yurttaşın Pınarbaşı’nda açılmak istenen kalker ocağı ÇED dosyasının iptali için açtığı davada bugün bilirkişi keşfi yapıldı.

Genel

Murat Dağı Yok Olmasın Platformu sözcüsü Funda Öz Akcura ve platform üyeleri, Pınarbaşı’ndaki taş ocağı davasının bilirkişi keşfi için Sivaslı...

Gündem

Uşak’ın Sivaslı ilçesine bağlı Pınarbaşı beldesinde eski ve yeni belediye başkanı arasında karşılıklı pankart savaşları yaşanıyor.

Genel

KASTAMONU’NUN PINARBAŞI İLÇESİNDE BULUNAN SEYYİD ALİ DANIŞMEND TÜRBESİ’NİN BULUNDUĞU ALANDA DÜZENLENEN HIDRELLEZ ŞENLİKLERİNDE YÜZLERCE VATANDAŞ DUA EDİP BAHARIN GELİŞİNİ KUTLADI.

Gündem

Ramazan ayında Enderun Usulü Teravih Namazı “Kur’an Ziyafeti ve İrşad Programı” çerçevesinde Sivaslı Pınarbaşı Kasabası Fatih Camii'nde kılındı.