Ukamer Haberleri

ukamer haberleri ve güncel ukamer gelişmeleri, ukamer ile ilgili tüm video, ukamer fotoğrafları ve ukamer haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Gündem

Uşak'ta faaliyet gösteren Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER) hizmet binası, bugün çok özel misafirleri ağırladı.

Gündem

Uşak Belediyesi tarafından oluşturulan kadın koordinasyon Merkezi (UKAMER) bu Cuma gününden itibaren “Cuma Sohbetleri” programı düzenledi.

Gündem

Uşak Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER) tarafından düzenlenen Park Sohbetleri programı, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve UKAMER Başkanı İlknur Ertuğrul'un...

Gündem

Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER), İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlediği 9. sertifikalı ilk yardım kursunda, kadınlara yönelik önemli...

Gündem

Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER), katılımcılarını sedirli oda atölyeleriyle buluşturarak yeni bir dizi etkinlik başlatıyor.

Gündem

Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER), sedirli odalarda düzenlediği atölye çalışmalarıyla kadınlara yaratıcı ve keyifli bir ortam sunmayadevam ediyor.

Gündem

Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER), sedirli odalarda düzenlenecek atölye çalışmalarıyla kadınlara yaratıcı ve eğlenceli bir ortam sunuyor.

Gündem

Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER), 14 Kasım Dünya Sinema Günü'nü özel bir etkinlikle kutladı.

Gündem

Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER), sedirli oda atölyelerinde sanat dolu günlerine devam ediyor.

Gündem

Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER), Sedirli Oda Atölyeleri, farklı konseptlerle haftaiçi her gün enerjisini sürdürüyor.

Gündem

Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi (Ukamer), yeni projesi "başkan Mehmet Çakın Kadınları Dinliyor" sloganıyla düzenleyeceği etkinlikle kadınları bir araya getiriyor.

Gündem

Uşak Belediyesi, Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER) adında yeni bir binayı kadınların hizmetine açtı.

Gündem

Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER), kış aylarına özel düzenlediği atölye programlarıyla kadınları sanatsal ve bilgilendirici etkinliklerle buluşturuyor.

Gündem

Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER) tarafından düzenlenen "Kadın Buluşmaları" ü devam ediyor.

Gündem

Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER), İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle 11. sertifikalı ilk yardım kursu düzenlendi.

Genel

Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi’nde (UKAMER), ücretsiz olacak "Ahşap Boyama" atölyesi yapılacak.

Genel

Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER), Uşaklı anneler ve çocukları için dopdolu bir yarıyıl tatil programı hazırladı.

Genel

Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER), Sedirli Oda Atölyelerinin şubat ayı takvimini yayımladı.

Genel

Uşak Belediyesi Kadına Koordinasyon Merkezi (UKAMER) “Oyun Arkadaşım Olur musun?” adlı bir proje için 20-35 yaş arasındaki kadınlara çağrı yaptı.

Gündem

Uşak Kız Meslek Lisesi'nin emektar öğretmenleri yıllar sonra aynı binada bir araya geldi. Bu nostaljik buluşmaya Uşak Belediye Başkanı Mehmet...

Gündem

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, tüm Uşaklı kadınları UKAMER etkinliklerine katılmaya davet etti.

Gündem

Engel tanımayan, hayata her anlamda pozitif yaklaşan tüm engelli bireylerimizin 3AralıkDünyaEngellilerGünü kutlu olsun!

Gündem

UKAMER Hizmet binasında eğitim gören 5 kadın 48 yıl sonra aynı binada buluştu.

Gündem

Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER), Sedirli odalarda düzenlediği atölye çalışmaları ile kadınlara yaratıcı ve keyifli bir ortam sunmaya devam...

Gündem

Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER), Sedirli Oda Atölyeleri kapsamında düzenlediği "Sağlıklı Beslenme Atölyesi"nde Japon mutfağına özel bir etkinliğe ev...

Eğitim

Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER) tarafından başlatılan Sedirli Oda Atölyeleri etkinliğinde kadınlar mum yapmayı öğrendi.