Uşak Mezarlıklar Müdürlüğü, 12 Kasım 2023 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı. Uşak Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Mezarlıklar Müdürlüğü, bu önemli bilgilendirmeyi web sitesi aracılığıyla kamuoyuyla paylaştı. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen kamu kurumu, hayatını kaybeden vatandaşların isimlerini aşağıda sıraladı:
Nuri Şahin 
Halil Şahin'in Babası, Nuri Şahin  vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Kalfa Camiinden alınarak Kalfa Mezarlığına defnedildi. 

• Atila Bulut 
Atila Bulut vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Şeyh Zeynel Abidin Camiinden alınarak Ovademirler Mezarlığına defnedildi. 

• Serpil Özkaya 
Emrah Özkaya'nın Eşi, Azizcan ve Ömerhan'ın Anneleri, Serpil Özkaya vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Ovademirler Camiinden alınarak Ovademirler Mezarlığına defnedildi. 

• Selahattin Kunaç 
Selahattin Kunaç vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Sarayaltı Camiinden alınarak Elmalıdere Mezarlığına defnedildi. 

Uşak Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi “İlahiyat Fakültesi” oldu Uşak Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi “İlahiyat Fakültesi” oldu

• Sakine Özkan 
Sakine Özkan vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Banaz Çiftlik Köyünde defnedildi. 

• Ömer Kurnaz 
Ömer Kurnaz vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Ulubey Kışla Köyünde defnedildi. 

Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
 

Muhabir: Seher ZEYBEK