Uşak Jandarma Komutanlığı Haberleri

Uşak Jandarma Komutanlığı haberleri ve güncel Uşak Jandarma Komutanlığı gelişmeleri, Uşak Jandarma Komutanlığı ile ilgili tüm video, Uşak Jandarma Komutanlığı fotoğrafları ve Uşak Jandarma Komutanlığı haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Gündem

Cumartesi günü Now TV’de spiker Burak Birsen, “Yangınlarda asker ne yapıyor?  Niçin sahaya inmiyor?  Valiler yardım istemiyor mu?” gibi bir...

Gündem

Uşak Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, yol kullanıcılarının güvenliği ve emniyeti için denetim ve bilgilendirme faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

Genel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya arlarında Uşak’ın da bulunduğu 78 ilde silah kaçakçılarına yönelik “MERCEK-22” operasyonları düzenlendiğini açıkladı.

Genel

Uşak Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen törende zeybek oynayan jandarma komandoların dosta gurur düşmana gözdağı verdi.

Gündem

Uşak Jandarması Sivaslı ilçesinde yasak olmasına rağmen horoz dövüşü yapıldığı ihbarını yaptığı bir eve yaptığı baskında 9 Hint horozu ele...

Genel

Uşak’ta okulların ve öğrencilerin güvenliği için okul çevreleri ve okul servis araç denetimleri aralıksız devam ediyor.

Gündem

Uşak İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucunda; banka hesap bilgilerini ele geçirip, hesaplardaki parayı kendilerine...

Genel

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Uşak’ta nisan ayında meydana gelen asayiş olaylarıyla ilgili bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Gündem

Uşak'ta Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri renkli anlara sahne oldu. Etkinliklerde öğrencilere trafikle ilgili bilgiler verildi.

Genel

Uşak Emniyet Müdürlüğü ve Uşak Jandarma Komutanlığı tarafından Nisan ayı boyunca okul çevreleri ve servis araçları denetimleri yapıldı.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilde düzenlenen “NARKOÇELİK – 13” Operasyonları kapsamında Uşak Jandarma Komutanlığı tarafından 56 bin adet hap...

Gündem

Uşak’ta polis ve jandarma, öğrencilerin güvenli bir şekilde yolculuk yapabilmesi içinokul servis araçları ve şoförlerini denetledi.

Gündem

Uşak’ın Ulubey ilçesinde jandarma ekipleri, traktör kazalarının en aza indirilebilmesi ve traktörlerin trafikte görünürlüklerinin artırılması amaçlı traktör sürücülerine hem eğitim...

Gündem

Uşak’ta Bayrama yönelik alınan tedbirlere ilişkin hususların görüşüldüğü İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Genel

Uşak Emniyet Müdürlüğü ve Uşak Jandarma Komutanlığı tarafından okul çevreleri ve servis araçları denetimleri yapıldı.

Gündem

Uşak Valisi Dr. TuranErgün iftar yemeğinde Uşak Jandarma Komutanlığında askerlerle bir araya geldi.

Gündem

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün ve eşi Hülya Ergün, Mübarek Ramazan ayında bakın ilk iftarlarını kimlerle yaptı?

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Uşak’ın da bulunduğu 11 ilde düzenlenen operasyonlarda 1 ton 180 kilogram uyuşturucu madde ve 23...

Gündem

Uşak'ta, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü kapsamında düzenlenen yürüyüş, kentin çeşitli kesimlerinden geniş katılımla gerçekleşti.

Genel

Uşak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda, kilolarca kıyılmış tütün, bandrolsüz dolu, boş makaronlar ve hava kompresörü ele geçirildi.

Gündem

Uşak Jandarma komutanlığı hHayvan Koruma Birimi (HAYDİ) yaralı bir şahinin tedavisinin yapılmasını sağlayarak hayata döndürdü.

Gündem

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ikinci dönemi Okul Güvenliği Toplantısı Vali Dr. Turan Ergün başkanlığında gerçekleştirildi.

Asayiş

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, yılbaşı günü ve gecesi Uşak’ta alınacak güvenlik tedbirlerini açıkladı.

Asayiş

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Uşak Jandarma Komutanlığı ve Uşak Askerlik Şubesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Asayiş

Uşak Emniyet ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince okul servisleri denetlendi. Denetlemelerde kurallara uymayan araç sürücülerine para cezası uygulandı.

Asayiş

Uşak polis ve jandarmasının Kasım ayı boyunca Uşak’ta kesinleşmiş hapis cezası bulunan veya ifadesi alınması gereken toplam 324 şahsı yakaladığı...

Asayiş

Uşak Valiliği, polis ve jandarmanın Kasım ayında düzenlediği oprasyonlarda aranan 49 kişiyi yakalandı.ğını 19 kişi tutuklandıığnı açıkladı.

Gündem

Sivaslı ilçemizde Trafik Jandarması tarafından yolcu otobüslerine yönelik alkol uygulaması ile kış lastiği denetimi yapıldı.

Asayiş

Uşak Valiliği tarafından yayınlanan asayiş raporunda; Uşak’ta son 5 ayda 705 kişinin yakalandığı ve 428 kişinin tutuklandığı açıklandı.

Asayiş

Uşak'ta çok sayıda ruhsatsız silah bulunduran kişi ve örgütlere yapılan operasyonla büyük bir darbe vuruldu.