Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 2024 yerel seçimleri için Niğde Belediye Başkan adayını belirledi. CHP Parti Meclisi tarafından yapılan toplantı sonucunda Niğde Belediye Başkan adaylığına, hukuk camiasının önemli isimlerinden biri olan Hulisi Özen seçildi.

31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere hazırlanan CHP, dün öğlen saatlerinde gerçekleşen Parti Meclisi toplantısında 242 belediye başkan adayını daha belirledi. Toplantıda, büyükşehir ve il belediye başkan adayları arasında yer alan Hulisi Özen, Niğde Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.

Hulisi Özen Kimdir?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ayağı kırıldı! CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ayağı kırıldı!

Niğde'de 1986 yılında doğan Hulisi Özen, Niğde Endüstri Meslek Lisesi Mobilya Bölümü'nden mezun oldu. Hukuk camiasına adım atan Özen, Niğde Barosu'nun saygın avukatlarından Ergün Kurucu ve Mukadder Adem'in katipliğini yaparak profesyonel kariyerine başladı. Türkiye Barolar Birliği Disiplin Kurulu katipliği görevine atanarak bu alandaki deneyimini artıran Özen, hukuk fakültesi eğitimini tamamlayarak 8 Ağustos 2023 tarihinde yemin ederek avukatlık mesleğine resmi olarak başladı.

CHP Niğde Belediye Başkan adayı Hulisi Özen'in, yerel seçimlerde Niğde halkına sunduğu vizyon ve projeler merakla bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ