Özellikle 14 Mayıs 1. Tur Cumhurbaşkanlığı ve Mileltvekilliği seçimlerinde. 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP için canla başla görev yapan ve sandık başlarında bekleyen genç Avukat Özge Tekin’in AK Parti’ye üye olması, Uşak siyasi çevrelerinde büyük şaşkınlık yarattı.

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda; “İl Başkan Yardımcımız Ramazan Koçyiğit ve Genç MUSİAD Başkanımız Eren Özmen ile birlikte AK Partimize üye olan genç kardeşimiz Avukat Özge Tekin’i ziyaret ederek AK Parti rozetimizi takdim ettik. Kendilerine hayırlı olsun diyoruz. Gençlerimiz Geleceğimiz” ifadesini kullandı ve Özge Tekin’e AK Parti rozeti taktığı fotoğrafları da paylaştı.

Uşak 9. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı Kapılarını Açtı Uşak 9. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı Kapılarını Açtı

CHP’ YE üye olduğunda rozetini CHP Milletvekili Özkan Yalım takmıştı

Avukat Özge Tekin,  15 Temmuz 2022 taraihinde CHP’ye üye olduğunda rozaetini o dönemki CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım takmış, yalım da sosyal medya hesabından, “Genç Kardeşimiz Özge Tekin aramıza katıldı. Hayırlı Uğurlu Olsun.

GENÇLİK CHP’YE CHP İKTİDARA!” diyerek genç avukata rozet takarken görüntülenen fotoğraflar paylaşmıştı.

Özge Tekin’in bir yıl sonra CHP’den ani bir manevrayla AK Parti’ye geçmesi, Uşak siyaset ve hukuk çevrelerinde gündemin başlıca konusu oldu.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK