Uşak'ta başarılı bir çalışma dönemi geçiren Ekrem Boran, Denizli İl Müdürü olarak atandı.  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan atama ile Uşak'a Gümüşhane İl Müdürü Zekai İnan getirildi.

Uşak Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi “İlahiyat Fakültesi” oldu Uşak Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi “İlahiyat Fakültesi” oldu

Uşak'taki 2 yıllık görev süresi boyunca başarılı çalışmalara imza atan Ekrem Boran, Denizli Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne atandı. Boran'ın Denizli'deki yeni görevine önümüzdeki günlerde başlaması beklenmektedir.

Ekrem Boran'ın yerine atanan Zekai İnan ise daha önce Uşak'ta görev yapmış bir isim. Çalışma hayatına Uşak SHÇEK'te din görevlisi olarak başlayan İnan, Uşak İl Müdürü olarak atanmıştı. Daha sonra Afyonkarahisar İl Müdür Yardımcılığı ve Afyonkarahisar İl Müdürlüğü görevlerinde bulunan İnan, son olarak Gümüşhane İl Müdürlüğü yapmaktaydı.

Zekai İnan, Uşak'ta daha önce görev yapmış olmasıyla da tanınan bir isimdir. 

Zekai İnan Kimdir?

02.01.1978 Afyonkarahisar doğumlu evli ve iki çocuk babasıdır. İlk ve orta öğrenimini Afyonkarahisar da tamamlamıştır. Yüksek öğrenime Dokuz Eylül Üniversitesi Adalet Yüksek Okulunda başlamış, Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesini tamamlamış halen Afyon Kocatepe Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Sosyoloji bölümü yüksek lisans öğrenimine devam etmektedir.
SHÇEK Uşak Yetiştirme Yurdunda Din Görevlisi olarak başlayan hizmetine Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde hizmet veren kuruluşlarda idareci olarak devam etti. 2015 Ağustos ayında Afyonkarahisar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı olarak atandığı görevini 2017 Kasım itibariyle Bakanlık Makam Olur'u ile Afyonkarahisar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak devam ettirmiştir. 2019 Ekim ayında ise yine Bakanlık Makam Olur'u ile Gümüşhane Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atanmıştır.

Muhabir: Seher ZEYBEK