Uşak Çarşamba pazarından 1000 TL’ye neler alınır? Uşak Çarşamba pazarından 1000 TL’ye neler alınır?

Enes Çakmak, DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Olarak Atandı

Girne Amerikan Üniversitesi İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler Bölümü mezunu olan Enes Çakmak, yüksek lisans eğitimini Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (Anabilim Dalı) Kurumsal Yönetim ve Liderlik alanında tamamladı.

Kariyerine İnanç Dış Ticaret Hizmetleri Grubu'nda İthalat ve İhracat Bölüm Koordinatörü olarak başlayan Çakmak, T.C. Başbakanlık Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’nda Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri olarak görev yaptı. Ardından T.C. Cumhurbaşkanlığı Halkla İlişkiler Başkanlığı’nda CİMER Uzmanı olarak hizmet verdi ve T.C. Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Özel Kalem Müdürlüğü’nde görev yaptı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü'nde Kamu Özel İşbirliği Dairesi Başkanlığı ve Müşavir olarak görev yaptı.

Enes Çakmak, 14 Eylül 2024 tarihinde Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararla Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü olarak atanmıştır. Yeni görevinde Çakmak'ın, DHMİ'nin stratejik hedeflerine ulaşmasında önemli katkılar sağlaması bekleniyor.

Kaynak: bülten